nakon bjeline, u crnini

Josipi Rimac prvi dani bračnog života ne protječu kako bi voljela, no ni loše vijesti nisu joj obrisale osmijeh s lica!

Josipa Čulina Josipa Čulina Boris Scitar/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Čulina - 1 Josipa Čulina - 2 Josipa Čulina - 3 Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Rimac - 1 Josipa Rimac - 2 Josipa Rimac - 4 Josipa Rimac - 5 +9 Josipa Rimac - 6 Galerija

Josipa Čulina, nekoć Rimac, snimljena je pred Županijskim sudom u Zagrebu nakon što je odbijen prijedlog njezine obrane za izdvajanje dokaza.

Bivša gradonačelnica Knina, 43-godišnja Josipa Čulina, nekad poznata i po prezimenu Rimac, krajem lipnja udala se za bivšeg agenta SOA-e Josipa Pleslića.

A umjesto na medenom mjesecu, prva dane bračnog života provodi po sudovima.

Tako je u četvrtak snimljena ispred Županijskog suda u zagrebu, nakon što je vijeće odbilo je prijedlog njezine obrane za izdvajanje dokaza koje smatraju nezakonito prikupljenima tijekom istrage protiv bivše HDZ-ove državne tajnice i njenih suoptuženika zbog niza koruptivnih djela.

Josipa unatoč tome pred fotografima nije skidala osmijeh s lica, a ovaj put se odlučila za potpuno crnu kombinaciju u kojoj je istaknula vitku figuru.

Podsjetim, Josipa se za svojeg imenjaka udala na Kornatima, u intimnom krugu od 20-ak ljudi, a fotografije sa svadbenog slavlja objavio je mladoženja na svojem profilu na Facebooku.

Josip je inače Murteranin, ali živi u Zagrebu, a srce svoje imenjakinje osvojio nakon što se ona razvela od bivšeg supruga Danijela Rimca. On je nekada radio kao direktor narodnog radija, zatim je počeo raditi za ruski Zabržnjev, koji je vlasnik brodske Rafinerije nafte, a onda se odlučio okušati kao poduzetnik, prenosi Imperijal.

Josipa se za bivšeg supruga Danijela udala sa samo 20 godina, a u braku su dobili kćer Katju.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Ana Gruica Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +22 Ana Gruica i Boran Uglešić Celebrity Vruće fotke jedne od najseksi Splićanki komentirao je i njezin muž, a potrudio se i da mu svi zavide!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Babić i Tina Biloglav Marko Babić Marko Babić Marko Babić +12 Marko Babić Celebrity Obitelj našeg influencera čija je priča rasplakala cijelu Hrvatsku uputila apel koji slama srca: "Marko nije dobro, ajmo svi skupa da se čuda dogode!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene