top ili flop!

Što to Mariah ima na sebi? Pogledajte haljinu koja je gotovo otkrila i njezine najintimnije dijelove tijela!

Mariah Carey - 2 Mariah Carey - 2 Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Mariah Carey - 5 Mariah Carey - 4 Mariah Carey - 3 Mariah Carey - 1 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 12 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 13 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 11 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 10 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 9 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 8 +23 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 7 Galerija

Mariah Carey bila je na Recording Academy Honors večeri u Los Angelesu, ali svu pozornost ukrao je njen outfit koji mnogi smatraju potpunim promašajem.

Legendarna pjevačica Mariah Carey bila je jedna od gošća na Recording Academy Honors večeri u Los Angelesu, a svoje bujne obline ugurala je u bež haljinu koja po mnogima baš i nije izgledala onako kako je pjevačica to zamislila.

Duboki dekolte u korzetu bio je popraćen tilom omotanim oko pjevačicina struka i stražnjice, a ispod providnog materijala nazirali su joj se i oni najintimniji dijelovi u bodiju. Uz to, til je s lijeve strane njene stražnjice bio skupljen u obliku mašne, ali cjelokupni pogled na njenu kombinaciju mnogima se nije svidio.

Haljina Mariah Carey je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Mariah se, inače, ne pojavljuje često u javnosti i na crvenim tepisima, a sada uživa i u zasluženom odmoru nakon mjeseca prosinca koji joj uvijek donosi brojne angažmane budući da ju prati i nadimak ''kraljice Božića''.

Ipak, prosinac joj navodno nije bio najsretniji jer je, govore izvori, prekinula s 14 godina mlađim dečkom Bryanom Tanakom.

''On želi obitelj. Ona se s tim ne slaže'', objasnio je izvor za strane medije. Naime, pjevačica već ima dvoje djece s bivšim suprugom Nickom Cannonom, dok Bryan nema. To mu je sve više počelo smetati pa su odlučili da je najbolje da nastave svojim putevima.

''Želi započeti novi život'', dodao je izvor.

No, točne informacije još nitko nije potvrdio.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 6 Heidi Klum - 5 Heidi Klum - 4 Heidi Klum - 2 +25 Heidi Klum - 1 Celebrity Bujni dekolte činio se kao da će svakog trena iskočiti iz uske haljine, ali ovoj ženi nitko ne može osporiti da izgleda senzacionalno!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 +25 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević u novom videu pokazala kćerkicu i nježne trenutke s njom: ''Prelijepo te vidjeti ovako sretnu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene