njih dvije ne komuniciraju

Sestra Mariah Carey šokirala zadnjim javnim istupom, ali i izgledom, nema čak ni zube: ''Nažalost, tako stvari stoje...''

Mariah Carey Mariah Carey Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Alison Carey - 1 Alison Carey - 2 Alison Carey - 3 Mariah Carey Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey (Foto: Instagram) Mariah Carey i Diane Warren (Foto: Getty Images) Mariah Carey i Bryan Tanaka - 1 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 2 Mariah Carey i Lianna Azarian (Foto: Profimedia) +15 Mariah Carey i Brian Tanaka (Foto: Profimedia) Galerija

Alison Carey pojavila se u snimci koja se proširila društvenim mrežama, a u kojoj govori kako živi bez zubi i kako nema novca da napravi nove.

Pjevačica Mariah Carey već duže vrijeme nije u dobrim odnosima sa svojom starijom sestrom Alison Carey, koja ne razgovara ni s njihovim bratom, a koja se sada oglasila preko društvenih mreža i otkrila nove detalje iz svog života.

61-godišnja Alison pritom je izjavila kako je izgubila sve zube dok traje svađa nje i slavne 54-godišnje sestre.

"Ja sam Alison Carey, nažalost živim bez zubi. Nisam ih uspjela zamijeniti. Voljela bih da ih mogu zamijeniti, ali jednostavno nemam novca i tako stvari stoje. Gotovo je nemoguće obavljati neke stvari bez zubi. To je sve što stvarno imam za reći", govori u videu koji se širi društvenim mrežama. 

@didyoucatchthis Alison Carey Updates Public, Says "She Can't Afford Teeth". #mariahcarey #foryou #xyzbca #trending ♬ original sound - Did You Catch This?

2020. godine Mariahina otuđena sestra podnijela je tužbu protiv njihove majke Patricije koja je navodno dopustila strancima da je seksualno zlostavljaju tijekom sotonističkih rituala dok je bila dijete. Alison je podnijela dokumente Vrhovnom sudu države New York tražeći odštetu za ogromnu psihičku i fizičku štetu, duševnu bol i tjeskobu te namjerno nanošenje ozbiljne emocionalne patnje.

U dokumentima do kojih je došao The Sun, Alison navodi da je svjedočila kako su se odrasli upuštali u seksualne radnje i s odraslima i s djecom i tvrdi da se navodno zlostavljanje dogodilo tijekom sastanaka sotonističkih obožavatelja usred noći, a koji su uključivali ritualna žrtvovanja.

"Sotonisti su stajali oko oltara, a nosili su dugačke plašteve. Bili su u dva kruga, unutar kojih je uvijek bilo neko dijete. Vidjela sam kako bodu djecu, a njihova krv curi po podu. Najmlađe dijete koje sam vidjela imalo je manje od dvije godine. Ne mogu ni zamisliti kako se netko iz toga može izvući", ispričala je Alison. Kako kaže, sjećanja na sve vratila su joj se 20 godina nakon svega što se zbivalo.

Sestra pjevačice kaže kako zbog svega što je prošla pati od posttraumatskog stresa i depresije i od majke je tražila novčanu naknadu zbog duševnih boli koje je proživjela.

Alison i Mariah posvađale su se 90-ih i danas ne razgovaraju, a ona živi skroz drugačije nego slavna pjevačica. Prethodno je priznala da radi kao prostitutka nakon što je zapala u tešku situaciju.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 1 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 2 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 3 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent - 4 +18 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 5 Celebrity U povijesti Supertalenta ovo se nikad nije dogodilo: ''Mi smo svi ovdje u velikom problemu, ja nikad nisam nikoga ovako čula...''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković Maja Cvjetković - 7 Maja Cvjetković - 5 Maja Cvjetković - 4 +22 Maja Cvjetković - 8 Nekad i sad Bivša Miss Hrvatske nakon udaje za 20 godina starijeg povukla se od svjetla reflektora, a evo koliko se od izbora promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene