''Ako mi je išta žao...''

U povijesti Supertalenta ovo se nikad nije dogodilo: ''Mi smo svi ovdje u velikom problemu, ja nikad nisam nikoga ovako čula...''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 1 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 2 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 3 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent - 4 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 5 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent- 6 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent - 7 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent - 1 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent - 2 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent +12 Chriztel Renae Aceveda, Supertalent - 4 Galerija

Chriztel Renae Aceveda nastupila je u sedmoj emisiji showa Supertalent i napravila da se dogodi pravo čudo.

Među ovotjednim kandidatima u showu Supertalent našla se i šarmantna djevojčica Chriztel Renae Aceveda koja je prije nekoliko godina rodne Filipine zamijenila Sv. Martinom na Muri.

''U Hrvatskoj mi se sviđa što ima proljeće, jesen, što nije prevruće, tako mi paše. Živim u Svetom Martinu na Muri, selo koje je malo ali lijepo, djeca su dobra, jako lijepa tradicija i jako mi se sviđa ovdje. Kad mi je mama rekla da ćemo doći u Hrvatsku jer je našla mog tatu jako me je bilo strah jer sam se uvijek pitala što će drugi misliti kad vide jednu djevojčicu koja drugačije izgleda, ali kad sam krenula u školu, baš su svi napravili sve da se osjećam kao da sam doma. Najčešće se družimo tako da se šećemo, pričamo'', ispričala je Chriztel.

''Roditelji su mi samo jedan dan rekli da su me prijavili na Supertalent, šokirala sam se. Jako sam uzbuđena jer ću pjevati pred puno ljudi i poznatima, moj tata obožava Maju Šuput. Mislim da će moji roditelji biti ponosni, i moji prijatelji, obitelj, učitelji'', rekla je djevojčica prije izlaska na pozornicu.

A malo je reći da je Chriztel oduševila žiri i publiku. 

''Bravo'', povikala joj je Martina nakon završenog nastupa, a publika i žiri su ustali na noge da joj zaplješću.

''Nevjerojatno'', složila se Maja i vikala - zlatni gumb.

''Ako mi je išta žao u ovom trenu, to je da ja nemam priliku i da sam potrošila zlatni gumb, jer stisnula bih ga momentalno'', rekla je Maja.

''Ja nisam nikad čula nikoga da pjeva ovu pjesmu ovako, a još manje sam čula jednu, predivnu, preslatku Filipinku da pjeva ovako međimurske narodne popevke. Mi smo svi ovdje u velikom problemu jer nemamo više nijedan zlatni gumb'', rekla je Martina, na što je publika počela skandirati da bi joj ga oni dodijelili.

Martina je pitala ima li publika pravo na dodjelu zlatnog gumba, a oni su na to još jače krenuli pljeskati. A onda joj je publika dodijelila zlatni gumb, no više nije bilo konfeta.

''Chriztel, mi smo potrošili sve zlatne gumbe, samim time nemamo više konfeta, nikad u povijesti Supertalenta se nije desilo da se publika na ovaj način za nekog zauzela. Nikad'', rekla joj je Martina.

A problem s konfetima riješili su Frano i Igor koji su je posuli s njima.

I tako je već prvi nastup u sedmoj emisiji Supertalenta bio pravi spektakl!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +32 Maja Šuput Celebrity Grubnić je zbog ovog izdanja Maje Šuput izdao posebno upozorenje: "Ne pokušavajte ovo doma, moglo bi otići u krivom smjeru!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene