Nakon sedam godina

Šuška se da je ''kraljica Božića'' ovih blagdana prekinula s 14 godina mlađim dečkom, oko jedne stvari nisu se mogli dogovoriti

Mariah Carey i Bryan Tanaka - 9 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 9 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mariah Carey i Bryan Tanaka - 13 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 12 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 11 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 10 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 9 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 8 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 7 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 6 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 5 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 4 +19 Mariah Carey i Bryan Tanaka - 3 Galerija

Pjevačica Mariah Carey prekinula je dugogodišnju vezu sa 14 godina mlađim, plesačem Bryanom Tanakom, a njihov razlog problem je i mnogim drugim parovima.

Pjevačica koja svake godine u ovo doba nanovo stekne veliku popularnost Mariah Carey opet je slobodna, rekao je izvor za Page Six.

Mariah i njen 14 godina mlađi dečko Bryan Tanaka raskinuli su zbog razloga koji pati mnoge parove u svijetu, a to su djeca.
''On želi obitelj. Ona se s tim ne slaže'', objasnio je izvor za strane medije.

Naime, pjevačica već ima dvoje djece s bivšim suprugom Nickom Cannonom, dok Bryan nema. To mu je sve više počelo smetati pa su odlučili da je najbolje da nastave svojim putevima.
''Želi započeti novi život'', dodao je izvor.

O njihovom prekidu počelo se još šuškati kada je pjevačica otišla na putovanje u Aspen u Coloradu, a Bryan nije bio ni na njezinoj turneji.

Podsjetimo, Bryan je radio kao njezin plesač još od 2006. godine, a vezu su započeli deset godina kasnije.

Par je već jednom kratko prekinuo 2017., a zadnji put su zajedno viđeni u ožujku za njezin rođendan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryan Tanaka (@bryantanaka)

 

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Kieran Culkin - 17 Kieran Culkin - 12 Kieran Culkin - 15 Kieran Culkin - 38 +34 Kieran Culkin - 30 Nekad i sad Dječak s fotografije i njegov slavni brat zajedno su glumili u ovom vječnom božićnom klasiku, malo tko zna da su u rodu

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić Jelena Planinić +11 Zdravko Mamić i Jelena Planinić Celebrity Mamićeva partnerica zapažena je u noćnom izlasku, oko vrata je nosila simbol koji je svima zapeo za oko!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene