Brak joj očito godi!

Josipa Rimac prvi put u javnosti nakon udaje za bivšeg agenta SOA-e, osmijeh s lica nije skidala unatoč mjestu na koje je dolazila

Josipa Rimac - 3 Josipa Rimac - 3 Davorin Visnjic/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Rimac - 6 Josipa Rimac - 1 Josipa Rimac - 4 Josipa Rimac - 2 Josipa Rimac - 5 Josipa Rimac - 7 Josipa Rimac - 8 Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić Josipa Čulina i Josip Pleslić +8 Josipa Čulina i Josip Pleslić Galerija

Josipa Čulina izašla je u javnost prvi put otkako se udala za svog partnera, bivšeg agenta SOA-e Josipa Pleslića, a osmijeh s lica nije skidala unatoč tome što je stizala na sud.

Bivša gradonačelnica Knina Josipa Čulina izašla je u javnost prvi put od udaje za bivšeg agenta SOA-e Josipa Pleslića.

Sretna Josipa nije skidala osmijeh s lica iako je pristizala na Županijski sud u Zagrebu, a na optužno vijeće odlučila je odjenuti crne svečane hlače, bijeli strukirani sako i crnu majicu.

Podsjetimo, prošlog tjedna vijest o njezinoj udaji brzo je odjeknula domaćim medijima, a nekoliko intimnih fotografija s vjenčanja objavio je njezin novi suprug.

"Nisu Kurnati već di Krka ljubi more… sve je K… kamen/stina", napisao je uz fotke.

Vjenčanje je održano na Opatu na Kornatima, u intimnom krugu od 20-ak ljudi, a sve se dogodilo vrlo brzo nakon što se pročulo da će se kontroverzna političarka ponovno udati.

Josip je inače Murteranin, ali živi u Zagrebu, a srce svoje imenjakinje osvojio nakon što se ona razvela od bivšeg supruga Danijela Rimca. On je nekada radio kao direktor narodnog radija, zatim je počeo raditi za ruski Zabržnjev, koji je vlasnik brodske Rafinerije nafte, a onda se odlučio okušati kao poduzetnik, prenosi Imperijal.

Josipa se za bivšeg supruga Danijela udala sa samo 20 godina, a u braku su dobili kćer Katju.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Peta Wilson kao Nikita - 2 Peta Wilson - 1 Peta Wilson - 2 Peta Wilson - 3 +8 Peta Wilson Nekad i sad Svi je pamte kao fatalnu plavušu Nikitu, a evo kako izgleda 22 godine nakon što je snimljena posljednja epizoda te hit-serije!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Erika Eleniak - 3 Erika Eleniak Erika Eleniak - 2 Erika Eleniak - 6 +5 Erika Eleniak - 5 Nekad i sad Zbog nje su svi i prije Pamele Anderson gledali ''Spasilačku službu'', a biste li ovu ljepoticu prepoznali i 30 godina kasnije?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene