Čini se da ipak ništa...

Princ Harry je u London stigao zbog bolesnog oca, ali sve najviše zanima hoće li se sresti s drugom njemu bliskom osobom!

Princ Harry Princ Harry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Princ Harry - 1 Princ Harry Princ Harry - 3 Princ Harry - 4 Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry Princ Harry - 1 Princ Harry - 3 Princ Harry - 5 +20 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 2 Galerija

Velik dio Britanaca željno iščekuje hoće li prinčevi Harry i William sresti nakon što je njihovu ocu dijagnosticiran karcinom, ali tamošnji mediji prenose kako od toga vjerojatno neće biti ništa.

Nakon što je princ Harry doputovao iz Kalifornije u Veliku Britaniju, kako bi bio uz oca, kralja Charlesa kojemu je dijagnosticiran karcinom, ipak nema naznaka da bi se mogao susresti i sa svojim bratom, princem Williamom.

Velik dio obožavatelja kraljevske obitelji ponadao se kako će braća sada zakopati ratne sjekire i pomiriti se, no prema pisanju BBC-a braća se ne planiraju susreti.

Harry je u London stigao nekoliko sati nakon što je saznao za očevu dijagnozu, a kojeg je posjetio u njegovoj kraljevskoj rezidenciji Clarence House. Charles se nakon njihova susreta otputio u Sandringham, kamo ga je prevezao helikopter, a s njim je bila kraljica Camilla.

Pogledaji ovo Kate Middleton Zanimljivosti Princ William i Kate Middleton donijeli konačnu odluku o pomirenju s Harryjem i Meghan, a tome je presudila jedna stvar!

Pri odlasku iz Londona snimili su ga i fotografi, a on pritom nije mogao sakriti emocije koje su obuzele.

Camilla će uz kralja biti cijelo vrijeme, no inzistirala je da nastavi s javnim angažmanima. Drugi članovi kraljevske obitelji također će ga zastupati, uključujući princa Williama, koji se vraća na dužnost nakon što je uzeo pauzu zbog zdravstvenih problema supruge, princeze Kate Middleton.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley - 1 Christie Brinkley - 2 Christie Brinkley - 3 Christie Brinkley - 4 +25 Christie Brinkley - 5 Celebrity Zbog mladolikog izgleda nitko ne vjeruje da ova ljepotica ima 70 godina, evo u čemu se stvarno krije njezina tajna!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 2 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 5 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 1 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 3 +29 Maja Lena Lopatny Celebrity Kći Mije Begović preslatkim je videom otkrila spol prvog djeteta koje čeka sa samozatajnim partnerom!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene