"Već si sada najvoljenije biće!"

Kći Mije Begović preslatkim je videom otkrila spol prvog djeteta koje čeka sa samozatajnim partnerom!

Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 4 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 4 Maja Lena Lopatny/Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 2 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 5 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 1 Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović - 3 Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny +23 Maja Lena Lopatny Galerija

Maja Lena Lopatny otkrila je na svom profilu na Instagramu spol prvog djeteta koje čeka s Karlom Šeparovićem.

Kći naše glumice Mije Begović, Maja Lena Lopatny nedavno je objavila sretnu vijest da čeka prvo dijete sa svojim partnerom Karlom Šeparevićem, a sada je otkrila i spol bebe i to preslatkim videom

"Djevojčica ili dječak? Već si sada najvoljenije biće na planeti", napisala je Maja Lena uz slatku snimku nje i Karla koji su saznali da čekaju kćer.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Kako vam se sviđaju ovakva otkrivanja spolova beba?

  • Meni su super, jako slatko!
  • Bezveze, to smo od Amerikanaca pokupili.

Ukupno glasova:

"Čestitam mamice, dobit ćeš najbolju prijateljicu za cijeli život", "Čestitam vam", "Čestitke od srca", "Jedva te čekamo princezo", "Zgodni ste, čestitke", "Bravooo", "Mala Maja", samo su neki od komentara i čestitki koji su im pristigli nakon objave.

Pogledaji ovo Maja Lena Lopatny, 2002. godina Nekad i sad Prepoznajete li preslatku djevojčicu s fotografije? Kći je naše glumačke dive, a nekoć je i sama punila medijske stupce!

"Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci. Uistinu se osjećam blagoslovljeno i tek sada mogu razumjeti žene koje su postale majke. Osjećaj da se jedan novi život razvija u nutrini je apsolutno očaravajući", rekla je Maja Lena za Gloriju.

Otkrila je i kako je u početku trudnoće imala problema s mučninama, ali sada je sve u redu. Nedavno je saznala i spol bebe, ali sve dosad ga nije htjela podijeliti s javnosti.

Pogledaji ovo Mia Begović Celebrity Mia Begović i njena kći emotivnim se objavama prisjetile nikad prežaljene sestre i tete: ''Silina tuge u moru praznine...''

"Užoj obitelji otkrili smo spol, a prijateljima ćemo uskoro, planiramo uskoro jedno druženje s našim najdražim ljudima pa vam nažalost ne mogu otkriti tu informaciju prije nego što prijateljima obznanimo. Mogu vam samo reći da, s obzirom na to da sam i sama žensko dijete, možda sam malo više priželjkivala curicu, a hoće mi li se ta želja ostvariti, saznat ćete uskoro", poručila je prethodno.

Ovom je prilikom prvi put pokazala dečka, s kojim je već ranije objavila jednu fotku na Instagramu, i istaknula je kako njezin partner nije javna osoba, ali da joj je on najveća podrška i oslonac.

Podsjetimo, Mia je Maju Lenu dobila u braku s trofejnim hrvatskim vaterpolistom Ronaldom Lopatnyjem, koji je prije nepune dvije godine izgubio bitku s dugom i teškom bolesti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley - 1 Christie Brinkley - 2 Christie Brinkley - 3 Christie Brinkley - 4 +25 Christie Brinkley - 5 Celebrity Zbog mladolikog izgleda nitko ne vjeruje da ova ljepotica ima 70 godina, evo u čemu se stvarno krije njezina tajna!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 7 Princ Harry i Meghan Markle - 5 +25 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Celebrity Zdravstveno stanje kralja Charlesa nije jedina briga koja mori Harryja, Meghan Markle s još zabrinjavajućih vijesti morat će se nositi sama
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene