objavila je sretne vijesti

Prepoznajete li preslatku djevojčicu s fotografije? Kći je naše glumačke dive, a nekoć je i sama punila medijske stupce!

Maja Lena Lopatny, 2002. godina Maja Lena Lopatny, 2002. godina Robert Anić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny i Mia Begović, 2002. godina Maja Lena Lopatny i Mia Begović, 2002. godina Maja Lena Lopatny i Mia Begović, 2002. godina Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović Maja Lena Lopatny - 1 Maja Lena Lopatny - 2 Maja Lena Lopatny - 3 Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny - 1 Maja Lena Lopatny - 2 +19 Maja Lena Lopatny - 3 Galerija

Maja Lena Lopatny objavila je da će postati mama, a mi smo se prisjetili kako je izgledala kao djevojčica.

Kći kazališne, filmske i televizijske glumice Mije Begović (61), Maja Lena Lopatny (33), otkrila je da čeka prvo dijete s dečkom Karlom Šeparovićem, kojeg je dosad uspješno skrivala od javnosti.

"Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci. Uistinu se osjećam blagoslovljeno i tek sada mogu razumjeti žene koje su postale majke. Osjećaj da se jedan novi život razvija u nutrini je apsolutno očaravajući", rekla je Maja Lena za Gloriju.

Sada su isplivale i njezine fotografije iz 2002. godine, kada je još bila djevojčica, a tada je s mamom uživala u rolanju.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Maja Lena je zbog svoje poznate mame odrasla pod povećalom javnosti, a svojevremeno je bila i zvijezda društvenih događanja te je punila medijske stupce. S mamom smo je 2012. godine gledali i u showu "Survivor".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

No nakon što je diplomirala na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, Maja Lena odlučila se povući iz javnosti i posljednjih godina živi na Korčuli, gdje radi u marketinškom odjelu jednog odmarališta, a rijetko se oglašava i na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Podsjetimo, Mia je Maju Lenu dobila s u braku s trofejnim hrvatskim vaterpolistom Ronaldom Lopatnyjem, koji je prije nepune dvije godine izgubio bitku s dugom i teškom bolesti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik i Helena Livaković - 2 Dominik i Helena Livaković - 3 Dominik i Helena Livaković - 2 Dominik i Helena Livaković +25 Dominik i Helena Livaković - 2 Celebrity Evo koje su ime Dominik Livaković i lijepa supruga dali sinčiću, iza njega se krije posebno značenje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 4 Severina - 1 Severina - 9 +25 Severina i Davor Grgin - 7 Celebrity Severina otputovala u daleke krajeve pa objavila spektakularne fotke u bikiniju: "Zima, zima, e pa šta je!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene