Čestitke!

Kći Mije Begović objavila prelijepe vijesti s dečkom kojeg je dosad skrivala: "Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci!"

Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny i Karlo Šeparović Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny - 3 Maja Lena Lopatny - 4 Maja Lena Lopatny - 1 Maja Lena Lopatny - 2 Maja Lena Lopatny - 2 Maja Lena Lopatny +20 Maja Lena Lopatny Galerija

Maja Lena Lopatny čeka prvo dijete s partnerom Karlom Šeparovićem.

Kći kazališne, filmske i televizijske glumice Mije Begović (61), Maja Lena Lopatny (33), s dečkom Karlom Šeparovićem iščekuje rođenje prvog djeteta. Beba bi, kaže, na svijet trebala stići u lipnju, piše Gloria.

"Presretni smo, ovo su nam najljepši životni trenutci. Uistinu se osjećam blagoslovljeno i tek sada mogu razumjeti žene koje su postale majke. Osjećaj da se jedan novi život razvija u nutrini je apsolutno očaravajući", rekla je Maja Lena.

Otkrila je i kako je u početku trudnoće imala problema s mučninama, ali sada je sve u redu. Nedavno je saznala i spol bebe, ali ga još ne želi podijeliti s javnosti.

"Užoj obitelji otkrili smo spol, a prijateljima ćemo uskoro, planiramo uskoro jedno druženje s našim najdražim ljudima pa vam nažalost ne mogu otkriti tu informaciju prije nego što prijateljima obznanimo. Mogu vam samo reći da, s obzirom na to da sam i sama žensko dijete, možda sam malo više priželjkivala curicu, a hoće mi li se ta želja ostvariti, saznat ćete uskoro", poručila je.

Ovom je prilikom prvi put pokazala dečka, s kojim je već ranije objavila jednu fotku na Instagramu, a možete je pogledati i u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Istaknula je kako njezin partner nije javna osoba, a otkrila je i kako joj je on najveća podrška i oslonac.

Podsjetimo, Mia je Maju Lenu dobila u braku s trofejnim hrvatskim vaterpolistom Ronaldom Lopatnyjem, koji je prije nepune dvije godine izgubio bitku s dugom i teškom bolesti.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Perkovac - 2 Goran Perkovac - 2 Goran Perkovac - 1 Goran Perkovac - 3 +6 Goran Perkovac - 1 Zanimljivosti Golišave fotografije našeg rukometnog izbornika prije 28 godina obišle su svijet, pogledajte kako je izgledao davne 1996.!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Dečak i Nina Celio-Cega, 2012. godina Ivan Dečak i Nina Celio-Cega, 2012. godina Ivan Dečak i Nina Celio-Cega Ivan Dečak i Nina Celio-Cega +18 Ivan Dečak i Nina Celio-Cega Celebrity Domaći glazbenik ljubav svog života upoznao je u vrtiću, život ih je razdvojio i opet spojio, ali nisu stigli do oltara!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene