kakva priča!

Domaći glazbenik ljubav svog života upoznao je u vrtiću, život ih je razdvojio i opet spojio, ali nisu stigli do oltara!

Ivan Dečak i Nina Celio-Cega, 2012. godina Ivan Dečak i Nina Celio-Cega, 2012. godina Borna Filić/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Dečak i Nina Celio-Cega, 2012. godina Ivan Dečak i Nina Celio-Cega, 2012. godina Ivan Dečak i Nina Celio-Cega Ivan Dečak i Nina Celio-Cega Ivan Dečak i Nina Celio-Cega Ivan Dečak i Nina Celio-Cega Ivan Dečak i Nina Celio-Cega Ivan Dečak i Nina Celio-Cega Ivan Dečak i Nina Celio-Cega In Magazin: Ivan Dečak - 4 +12 In Magazin: Ivan Dečak - 7 Galerija

Ivan Dečak i njegova partnerica Nina par su od 2004. godine i imaju dvoje djece, a poznato je i zašto se nikada nisu vjenčali.

Frontmen grupe Vatra Ivan Dečak na sceni je prisutan već 25 godina, a najveća podrška u karijeri mu je životna partnerica Nina Celio-Cega.

Ivanovu partnericu rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti, no sada su osvanule njihove fotografije iz 2012. godine.

Tada su snimljeni na tulumu u Zagrebu nakon premijere filma "7 sex 7", na kojem su se Ivan i Nina prepustili strastvenim poljupcima.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Ivan i Nina znaju se još od vrtića, zajedno su išli i u osnovnu i srednju školu, a život ih je razdvojio kada su otišli na studij. Ivan je upisao fakultet u Zagrebu, a Nina u Opatiji, i viđali su se samo kad bi se za praznike vratili u Viroviticu.

Za njihov prvi spoj bila je zaslužna Ninina sestra, a prijateljstvo je preraslo u ljubav 2004. godine.

Par zajedno ima dvoje djece, sina Lea i kćer Ditu, a Ivan je jednom prilikom otkrio zašto se nikada nisu vjenčali.

"Mi nismo nikad bili jedni od onih koji čekaju u redu za pečat koji će dokazati ljubav, povjerenje, prijateljstvo. Nismo se vjenčali službeno, ali imamo prvu zajedničku fotografiju u vrtiću i dvoje djece", ispričao je Dečak u IN magazinu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Perkovac - 2 Goran Perkovac - 2 Goran Perkovac - 1 Goran Perkovac - 3 +6 Goran Perkovac - 1 Zanimljivosti Golišave fotografije našeg rukometnog izbornika prije 28 godina obišle su svijet, pogledajte kako je izgledao davne 1996.!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Will Poulter - 1 Will Poulter - 2 Will Poulter i Emma Roberts Bobby T - 4 +12 Bobby T - 2 Nekad i sad Pamtimo ga kao slatkog dječaka iz hit-filma, a sada je zaveo 14 godina stariju ljepoticu koja nije odoljela njegovu seksepilu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene