Tko se sjeća?

Golišave fotografije našeg rukometnog izbornika prije 28 godina obišle su svijet, pogledajte kako je izgledao davne 1996.!

Goran Perkovac Goran Perkovac Ronald Gorsic/Cropix 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Perkovac - 2 Goran Perkovac - 2 Goran Perkovac - 1 Goran Perkovac - 3 Goran Perkovac - 1 Goran Perkovac - 3 Goran Perkovac - 1 Goran Perkovac - 2 Goran Perkovac Goran Perkovac +0 Goran Perkovac Galerija

Goran Perkovac naslijedio je Hrvoja Horvata na mjestu izbornika Hrvatske rukometne reprezentacije, a njegova životna priče mnoge je zaintrigirala.

Na čelu Hrvatske rukometne reprezentacije stoji Goran Perkovac, iskusni sportaš koji je svoju ljubav prema sportu prenio i na članove obitelji.

61-godišnji Goran na mjestu izbornika naslijedio je Hrvoja Horvata, a nakon toga porasla je i znatiželja javnosti o njegovu privatnom životu.

Goran je porijeklom iz Slatine, ali živi i radi u Švicarskoj, gdje je ugledan i uspješan, nagrađivani trener, a tamo je osnovao i obitelj. Njegova 24-godišnja kći Korina Eva igra odbojku i članica je švicarske reprezentacije, a ljubav prema sportu naslijedila je od oca.

Slovi kao veliki autoritet, a mnogi ga pamte kao kapetana hrvatske reprezentacije s kojom je 1996. godine osvojio srebro na Olimpijskim igrama u Atlanti. Tada su snimljene i kultne fotografije naših reprezentativaca koji su slavili uspjeh, a kako je to izgledalo, pogledajte u našoj galeriji. 

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Cetinić Meri Cetinić Meri Cetinić Meri Cetinić +28 Meri Cetinić Nekad i sad Našu pjevačku divu više nije lako prepoznati, a nakon teškog razdoblja u javnosti se rijetko pojavljuje

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Will Poulter - 1 Will Poulter - 2 Will Poulter i Emma Roberts Bobby T - 4 +12 Bobby T - 2 Nekad i sad Pamtimo ga kao slatkog dječaka iz hit-filma, a sada je zaveo 14 godina stariju ljepoticu koja nije odoljela njegovu seksepilu!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene