Melem za oči?

Pitali smo vas tko vam je najzgodniji hrvatski rukometaš, evo koji od njih uvjerljivo vodi pred svima!

Ivan Martinović Ivan Martinović Ivan Martinović/Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Martinović i Miriam Rath - 1 Ivan Martinović i Miriam Rath - 15 Ivan Martinović i Miriam Rath - 12 Ivan Martinović i Miriam Rath - 9 Ivan Martinović i Miriam Rath - 17 Ivan Martinović i Miriam Rath - 14 Ivan Martinović i Miriam Rath - 13 Ivan Martinović i Miriam Rath - 11 Ivan Martinović i Miriam Rath - 10 Ivan Martinović i Miriam Rath - 6 +7 Ivan Martinović i Miriam Rath - 5 Galerija

Prema rezultatima naše ankete Ivan Martinović najzgodniji je hrvatski rukometaš.

Ne sliježu se dojmovi i pažnja oko naših rukometnih reprezentativaca pred kojima je nova utakmica s ekipom Austrije, a njihove obožavateljice jedva čekaju da ih vide na terenu.

Neki od igrača brzo su zapeli za oko mnogima i osvojila srca ljepšeg spola, no jedan od njih posebno se istaknuo što govori i naša anketa u kojoj smo pitali tko vam je od njih najzgodniji.

Najviše glasova do ovog je trenutka tako je otišlo 26-godišnjem Ivanu Martinoviću koji je dobio 23 posto glasova, drugo mjesto dijele Veron Načinović i Marin Šipić s 14 posto, dok se na trećem mjestu našao Marin Jelinić s 6 posto, a iza njih svi ostali.

Sve rezultate pogledajte OVDJE.

Ivan se rukometom bavi od najmlađih dana i proglašen je igračem utakmice nakon susreta sa Španjolskom, a najveća mu je potpora njegova zaručnica Miriam Rath koju je zaprosio u prosincu prošle godine.

23-godišnji Veron Načinović sin je našeg bivšeg rukometaša Alvara Načinovića, pa možemo reći da mu je rukomet u krvi. Dolazi iz Rijeke, a djevojka Tamara velika mu je podrška na svakoj utakmici.

27-godišnji Marin Šipić u sretnoj je vezi s djevojkom Andreom, a njegov 27-godišnji imenjak Marin Jelinić detalje svog privatnog života čuva za sebe pa mu je i profil na Instagramu zaključan, no koliko se zna u sretnom je braku sa suprugom Ivom. Rukomet je počeo igrati u rodnom Metkoviću.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Will Poulter - 1 Will Poulter - 2 Will Poulter i Emma Roberts Bobby T - 4 +12 Bobby T - 2 Nekad i sad Pamtimo ga kao slatkog dječaka iz hit-filma, a sada je zaveo 14 godina stariju ljepoticu koja nije odoljela njegovu seksepilu!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Cetinić Meri Cetinić Meri Cetinić Meri Cetinić +28 Meri Cetinić Nekad i sad Našu pjevačku divu više nije lako prepoznati, a nakon teškog razdoblja u javnosti se rijetko pojavljuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene