Predivan par!

Naš zgodni rukometaš ljubi lijepu Austrijanku, a nedavno su objavili i najljepšu moguću vijest!

Ivan Martinović i Miriam Rath Ivan Martinović i Miriam Rath Ivan Martinović/Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Martinović i Miriam Rath - 1 Ivan Martinović i Miriam Rath - 4 Ivan Martinović i Miriam Rath - 3 Ivan Martinović i Miriam Rath - 9 Ivan Martinović i Miriam Rath - 18 Ivan Martinović i Miriam Rath - 17 Ivan Martinović i Miriam Rath - 16 Ivan Martinović i Miriam Rath - 15 Ivan Martinović i Miriam Rath - 14 Ivan Martinović i Miriam Rath - 13 +8 Ivan Martinović i Miriam Rath - 12 Galerija

Ivan Martinović u sretnoj je vezi s Miriam Rath koju je u prosincu i zaprosio nakon šest godina veze.

Naši rukometaši ostvarili su veličanstvenu pobjedu nad reprezentacijom Španjolske u Njemačkoj, a tijekom susreta posebno se istaknuo mladi rukometaš Ivan Martinović koji je proglašen i igračem utakmice.

26-godišnji Ivan pažnju domaće javnosti i navijača privukao je već svojim prvim postignutim golom, nakon čega je poraslo zanimanje za njega, posebno obožavateljica koje je oduševio. No, na njihovu žalost, Ivan je u sretnoj vezi s Austrijankom Miriam Rath koja mu je velika podrška i ne propušta njegove utakmice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli IM5 (@ivanmartinovic_5)

Zajedno su šest godina, a u prosincu su se i zaručili čime se on pohvalio na svom profilu na Instagramu na kojem rado objavljuje fotografije s lijepom Miriam, koje je inače odbojkašica.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Davor Grgin - 3 Severina i Davor Grgin - 5 Severina i Davor Grgin - 1 Severina i Davor Grgin - 2 +25 Severina i Davor Grgin - 4 Celebrity Severina se javila s egzotične lokacije na kojoj odmara, a sa sobom je povela i njoj važnog muškarca!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju George Soros - 2 George Soros - 3 George Soros George Soros - 4 +5 George Soros - 1 Celebrity Svjetski moćnik viđen po prvi put nakon što je svoje milijarde prepustio sinu, u slabašnom izdanju i drugi su mu morali pomoći

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene