Kakvi prizori!

Severina se javila s egzotične lokacije na kojoj odmara, a sa sobom je povela i njoj važnog muškarca!

Severina i Davor Grgin - 6 Severina i Davor Grgin - 6 Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Davor Grgin - 3 Severina i Davor Grgin - 5 Severina i Davor Grgin - 1 Severina i Davor Grgin - 2 Severina i Davor Grgin - 4 Severina i Davor Grgin - 7 Severina i Davor Grgin - 8 Severina i Davor Grgin - 9 Severina - 2 Severina - 1 +19 Severina - 1 Galerija

Severina se na Instagramu pohvalila da je otputovala na odmor i pokazala da joj društvo pravi Davor Grgin.

Nakon brojnih koncerata i nastupa Severina se otputila na zasluženi daleki odmor, čime se pohvalila na svom profilu na Instagramu, a sa sobom je povela i njoj dragu osobu.

51-godišnja pjevačica objavila je u pričama na Instagramu fotografije iz aviona i s egzotične lokacije koju je odabrala za odmaranje, a pokazala je da je sa sobom povela i svog prijatelja i glasnogovornika Davora Grgina.

"Ti živiš u oblacima mala", napisala je uz jednu od fotografija iz aviona, a objavila je i snimku s Davorom.

Uz to je podijelila i prizore koji oduzimaju dah, a točnu lokaciju na kojoj se nalazi zasad nije otkrila, kao ni pravi li im još tko društvo.

Severina je posljednjih nekoliko mjeseci održala niz koncerata za pamćenje, a onaj zadnji bio je na dočeku nove godine u Kotoru na koji ju je došlo vidjeti 30 tisuća ljudi.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Drew Barrymore - 2 Drew Barrymore - 1 Drew Barrymore - 4 Drew Barrymore (Foto: Profimedia) +16 Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Celebrity Ekipa ne može vjerovati kakav to dnevni boravak ima poznata glumica, neki se i brinu: "Gdje si to? Jesi li dobro?"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju George Soros - 2 George Soros - 3 George Soros George Soros - 4 +5 George Soros - 1 Celebrity Svjetski moćnik viđen po prvi put nakon što je svoje milijarde prepustio sinu, u slabašnom izdanju i drugi su mu morali pomoći

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene