Ljepotica do ljepotice!

Pogledajte tko su bolje polovice naših rukometaša, jedni su tek kleknuli pred njih, a drugi žive svoje ljubavne bajke!

Tin Lučin i Klara Lučić Tin Lučin i Klara Lučić Tin Lučin/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Duvnjak, Lucija Žulj Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj (Instagram) Domagoj Duvnjak (FOTO: Instagram) Domagoj Duvnjak (FOTO: Instagram) Domagoj Duvnjak i Lucija Žulj (Foto: Instagram) Mario Šoštarić Ivan Martinović i Miriam Rath - 18 Ivan Martinović i Miriam Rath - 17 Ivan Martinović i Miriam Rath - 16 Ivan Martinović i Miriam Rath - 5 +12 Ivan Martinović i Miriam Rath - 4 Galerija

Većina naših rukometaša u sretnim je ljubavnim vezama i brakovima, a njihove bolje polovice najveća su im potpora i u karijeri.

Djevojke i supruge naših rukometnih reprezentativaca njihova su najveća podrška i rijetko kada propuštaju njihove utakmice u što smo se dosad imali prilike uvjeriti već puno puta iako su neke od njih poprilično samozatajne.

Jedna od najpoznatijih partnerica naših rukometaša je lijepa Lucija Duvnjak, supruga Domagoja Duvnjaka, a par se upoznao u rodnom Đakovu još u srednjoj školi. Samozatajna Lucija samo se ponekad pojavljuje u rukometaševim objavama na društvenim mrežama, no detalje o njihovoj vezi Duvnjak nikada nije želio puno komentirati. Roditelji su dječaka Šime i Jure, a žive u njemačkom Kielu gdje on igra rukomet.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88)

Brakom od 14 godina može se pohvaliti Mario Šoštarić koji je pred oltar stao s lijepom Slovenkom Tjašom s kojom ima dvoje djece.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mario Sostaric (@mario.sostaric24)

A pred oltar se sprema i Ivan Martinović koji je u prosincu zaprosio svoju dugogodišnju djevojku, austrijsku odbojkašicu Miriam Rath.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli IM5 (@ivanmartinovic_5)

Zvonimir Srna u sretnoj je vezi s Dorom Galić, srce Marina Šipića osvojila je Andrea Šarčević, a Lovre Mihića Tea Bezjak.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marin Šipić (@msipic2)

Luka Cindrić u sretnom je braku s bivšom rukometašicom Larom Stipetić s kojom je prije dvije godine dobio kćer Alisu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Cindric (@luka_cindric25)

Igor Karačić je prije dvije godine zaručio Dušicu Andonovsku, a onda su se u tajnosti vjenčali u Mostaru pred najbližim krugom ljudi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli igorkaracic18 (@igorkaracicc18)

Tina Lučina s tribina prati njegova djevojka Klara Lučić,  s kojom često dijeli i fotografije na svom profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tin Lučin (@tin_lucin)

  1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Ortega - 1 Jenna Ortega - 4 Jenna Ortega - 2 Jenna Ortega - 3 +9 Jenna Ortega - 5 Celebrity Grudi je jedva sakrila iza zanimljivih cvjetova, a dužina haljine koju je nosila ukrala je dodatne poglede!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Karačić Marin Šipić Tin Lučin Filip Ivić +12 Mario Šoštarić Zanimljivosti Koji je naš rukometaš najzgodniji? Neke vidimo po prvi put, a neke ljepotane već jako dobro znamo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene