Silno nedostaje...

Mia Begović i njena kći emotivnim se objavama prisjetile nikad prežaljene sestre i tete: ''Silina tuge u moru praznine...''

Mia Begović Mia Begović Goran Mehkek / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny na Instagramu Mia Begović Ena Begović - 3 Ena Begović - 2 Ena Begović - 1 Edita Majić i Ena Begović - 8 Edita Majić i Ena Begović - 7 Edita Majić i Ena Begović - 6 Edita Majić i Ena Begović - 5 Edita Majić i Ena Begović - 4 +20 Edita Majić i Ena Begović - 3 Galerija

Danas je obljetnica smrti glumice Ene Begović, a njezina sestra Mia Begović i njena kći Maja Lena Lopatny emotivnim su se objavama prisjetile nikad prežaljene sestre i tete.

Na današnji dan prije točno 23 godine preminula je glumica Ena Begović u strašnoj prometnoj nesreći.

Ova glumica kojoj su mnogi predviđali blistavu karijeru nitko nije zaboravio ni do danas, a svoje sestre i tete emotivnim su se objavama na Instagramu prisjetile Mia Begović i njena kći Maja Lena Lopatny.

Mia Begović na Facebooku je objavila Eninu crno bijelu fotografiju i uz nju napisala: "Ena... Nedostajanje u srži ljubavi... Silina tuge u moru praznine''.

Njena kći Maja Lena tetinu fotografiju objavila je na Instagram priči, a uz Enu koja je u žutoj haljini pozirala na ogradu napisala je: ''Koliko samo nedostaješ…''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

Automobil u kojem je bila Ena tog kobnog 15. kolovoza 2000. godine sletio je u provaliju na otoku Braču. Ozljede koje je zadobila bile su preteške i njezin je život nažalost bio izgubljen. Osim nje u automobilu su bili i Josip Radeljak Dikan, njihova kćer Lana, Enina majka Tereza, a upravljao je Radeljakov sin Leo.

Leo Radeljak oslobođen je krivnje, a za nesreću je bio kriv neispravan mijenjač na džipu. Mnogima do danas nije jasno kako su u automobilu svi preživjeli, ali lijepa glumica nije.

Svima je poznato da je Ena život izgubila na najgori mogući način, u vožnji od koje je imala veliki strah.

Naime, krajem 90-ih godina Ena je bila osuđena na uvjetnu kaznu zatvore zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je život izgubio motociklist, a tada 23-godišnji glumac Đorđe Kukuljica završio je u komi i teškom stanju od kojeg se teško oporavio. Nakon toga njezin život više nije bio isti, a strah od prometnih nesreća i vožnje automobilom nikada nije svladala.

Nažalost, strah je proživjela još jednom i to posljednji put.

Bila je to smrt koja je šokirala hrvatsku javnost jer je samo nekoliko tjedana prije, glumačka diva ponosno pozirala s tek rođenom kćerkicom Lanom za jedan časopis, ne skrivajući sreću zbog udaje za Josipa Dikana Radeljaka te rođenja kćeri koju je toliko dugo priželjkivala.

Bila je prvakinja Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, a po ulozi barunice Castelli u "Gospodi Glembajevima" ostat će zauvijek zapamćena.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 6 +29 Severina - 2 Celebrity Pogledajte što je Severina napravila kada je ugledala sina usred koncerta, video je sve rasplakao: "Suza za suzom..."

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mick Schumacher - 3 Mick Schumacher - 5 Mick Schumacher - 2 Laila Hasanović - 4 +17 Laila Hasanović Zanimljivosti Evo kako danas izgleda sin Michaela Schumachera, jako mu nalikuje, a ljubi ljepoticu s naših prostora!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene