Rijetko je viđamo

Maja Lena Lopatny oglasila se na Instagramu poslije dugo vremena, evo zašto je uspoređuju s majkom, ali i pokojnom tetom Enom Begović

Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny Maja Lena Lopatny - 3 Maja Lena Lopatny - 4 Maja Lena Lopatny - 1 Maja Lena Lopatny - 2 Maja Lena Lopatny - 2 Maja Lena Lopatny +8 Maja Lena Lopatny Galerija

Maju Lenu Lopatny zbog najnovije fotografije koju je objavila pratitelji su obasuli komplimentima.

Kći kazališne, filmske i televizijske glumice Mije Begović, 32-godišnja Maja Lena Lopatny, zadnjih godina živi daleko od očiju javnosti, a rijetko se oglašava i na društvenim mrežama.

No sada je na svojem profilu na Instagramu objavila nove fotografije na kojima pozira uz more u srebrnoj haljini.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

"Najljepši zalasci", napisala je u opisu fotki kojima je oduševila pratitelje.

"Ljepotice", "Predivna kao mama", "Lipoto nad lipotama", neki su od brojnih komplimenata koje je dobila, a na prethodnoj fotografiji koju je objavila neke je podsjetila i na svoju pokojnu tetu Enu Begović.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MAJA LENA LOPATNY (@majalena__l)

"Jedna od najljepših mladih žena u Hrvatskoj, ako ne i najljepša", "Maja iz raja", "Bože dragi kako si lijepa kao tvoja teta Ena", pisali su joj pratitelji.

Prošla godina bila je posebno teška za Maju Lenu jer je ostala bez oca Ronalda Lopatnyja. Trofejni hrvatski vaterpolist je u svibnju 2022., u 78. godini života izgubio bitku s dugom i teškom bolesti, a Maja Lena je na očevoj komemoraciji u dvorani Vatroslav Lisinski u suzama održala oproštajni govor. Uz nju je bila i njezina majka Mia, koja je s Ronaldom bila u braku šest godina.

Inače, Maja Lena posljednjih godina živi na Korčuli, gdje radi u marketinškom odjelu jednog odmarališta, a otkako se odselila iz Zagreba, više se ne pojavljuje u javnosti tako često kao prije.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak - 2 Lana Radeljak - 3 Lana Radeljak - 4 +16 Josip i Lana Radeljak Celebrity Dikan se pohvalio prelijepom kćeri, koju dugo nismo vidjeli, a na fotografiji su svi primijetili isto!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +28 Maja Šuput - 4 Celebrity Pogledajte video zbog kojeg se Martina Tomčić zabrinuto javila Maji Šuput: ''Reci mi da si imala gaće!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene