''Ovako dočekati zoru!''

Pogledajte video zbog kojeg se Martina Tomčić zabrinuto javila Maji Šuput: ''Reci mi da si imala gaće!''

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput, Nina Badrić i Goran Bogdan - 1 Maja Šuput i Bloom - 4 +22 Maja Šuput i Bloom - 3 Galerija

Maja Šuput sve je nasmijala pokazavši poruke koje joj je slala Martina Tomčić nakon posljednjeg videozapisa koji je Maja objavila, a na kojem joj veseli gosti sa svadbe prolaze kroz noge po podu.

Naša pjevačica Maja Šuput imala je ludu svadbu proteklog vikenda, a videozapis koji je podijelila do suza je nasmijao njezine pratitelje.

Naime, na videozapisu se može vidjeti kako Maja pjeva među gostima te veselo skače u tenisicama i ružičastoj mini haljini, a kad je raširila noge i stala, jedna od gošća krenula joj je puzati kroz noge, a odmah za njom to je učinio i jedan gost.

Maja se u prvom trenu preplašila, a onda shvatila što se događa i pustila ih da odrade što su naumili, a onda nastavila dalje pjevati. Svoj dojam podijelila je u opisu videozapisa.

''Ako ovo nije reels svih reelsa! I kad sam već toliko puta rekla da nema što nisam doživjela na svadbama... Dakle, ovo sinoć bio je tulum epskih razmjera... Ovako dočekati zoru - neponovljivo u životu svake pjevačice'', rekla je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Međutim, njezina kolegica iz žirija ''Supertalenta'' Martina Tomčić zabrinula se zbog nečega drugog.

''Reci mi da si imala gaće'', napisala je Martina Maji u poruke uz emotikone sklopljenih ruku.

''Daaaa, ne brini'', napisala joj je Maja, a onda to i podijelila u svojoj priči na Instagramu.

''Komentar Martine Tomčić na moj posljednji reels'', napisala je na snimci zaslona.

Ovakvo iskustvo Maja sigurno neće zaboraviti, a da su se pošteno nasmijali, dokazali su to i njezini pratitelji u komentarima.

''Umirem, za ovo ide beneficirani radni staž'', ''Kakva vrhunska zabava, Maja profi'', ''Definitivno nije lagan posao pjevati na svadbama. Što kažu ovo dvoje ljudi, što im bi?'', ''Kad misliš da ne može luđe'', samo su neki od komentara.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jotti Verbruggen - 2 Jotti Verbruggen - 5 Jotti Verbruggen - 4 Jotti Verbruggen - 3 +11 Jotti Verbruggen - 1 Celebrity Pobjednica showa koji publika obožava pokazala je obline koje ju krase, a novi dečko otkrio je na što je posebno slab!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta i Loris Karius - 10 Diletta Leotta i Loris Karius - 9 Diletta Leotta i Loris Karius - 8 Diletta Leotta i Loris Karius - 7 +27 Diletta Leotta i Loris Karius - 6 Celebrity Zanosna sportska novinarka tik pred porod uživa na plaži i pokazuje trudnički trbuh, a partner joj je nježnim gestama pokazao koliko ju voli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene