trudnoća joj divno stoji!

Zanosna sportska novinarka tik pred porod uživa na plaži i pokazuje trudnički trbuh, a partner joj je nježnim gestama pokazao koliko ju voli!

Diletta Leotta Diletta Leotta Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta i Loris Karius - 10 Diletta Leotta i Loris Karius - 9 Diletta Leotta i Loris Karius - 8 Diletta Leotta i Loris Karius - 7 Diletta Leotta i Loris Karius - 6 Diletta Leotta i Loris Karius - 5 Diletta Leotta i Loris Karius - 4 Diletta Leotta i Loris Karius - 3 Diletta Leotta i Loris Karius - 2 Diletta Leotta i Loris Karius - 1 +21 Diletta Leotta - 6 Galerija

Sportska novinarka Diletta Leotta visoku trudnoću provodi uživajući na plažama Ibize, a društvo joj pravi i njen partner Loris Karius koji je nježnim gestama pokazao koliko voli trudnu partnericu i mazi joj trbuh.

Najpoznatija sportska novinarka Diletta Leotta svoj već veliki trudnički trbuh ponosno pokazuje u rozom kupaćem kostimu koji je nosila na plažama Ibize.

Paparazzi su uhvatili ljepoticu kako uživa u kupanju i sunčanju sa svojim partnerom Lorisom Kariusom, a svatko tko vidi ove fotografije složit će se da Diletti trudnoća predivno stoji.

Da voli svoju partnericu Loris je pokazao i s nekoliko nježnih gesti pa joj je tako pomagao da uđe i izađe iz vode i pridržavao je za ruku, a kad su hodali do mora svoju je ruku držao na njenom trbuhu.

Inače, Diletta je sretnu vijest o trudnoći prije nekoliko mjeseci objavila na svom profilu na Instagramu.

"Prvi zajednički odmor", napisala je buduća mama na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pozirala u seksi crvenom kupaćem kostimu, a uslijedila je lavina komentara. Diletta i Loris vijest o dolasku prinove objavili su uz emotivan video u kojem se ljube, grle i oboje plaču od sreće.

"Moramo nešto reći... Ali, jeste li to već znali? Prštimo od sreće! Ja i moj trbuh. Uskoro će nas biti troje", napisali su tada.

Prije toga već se neko vrijeme nagađalo da je Diletta trudna jer je nedavno na TikToku objavila video u kojem su njezini pratitelji primijetili da ima trbuh.

Dilettu mnogi smatraju jednom od najljepših sportskih novinarki, a na Instagramu je prati čak 8,6 milijuna ljudi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 8 Severina - 4 Severina - 3 Severina - 7 +26 Severina - 6 Celebrity Poslije ovih fotki u uskoj mini haljini bit će vam jasno zašto je tako teško povjerovati da Severina ima 51 godinu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 2 +25 Mila Horvat - 1 Celebrity Naša bivša voditeljica pokazala tijelo u badiću: "Je l' postoji savršenija žena od tebe?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene