sunčani trbuščić

Najzgodnija sportska novinarka ljepotu i obline trudničkog tijela pokazala je u badiću koji se gotovo stopio s bojom kože

Diletta Leotta Diletta Leotta Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 3 Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta - 5 Diletta Leotta - 6 Diletta Leotta - 7 Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 3 Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta - 1 +22 Diletta Leotta - 3 Galerija

Najpoznatija sportska novinarka Diletta Leotta uhvaćena je kako uživa na plaži s prijateljicama, a u prvom planu bio je njezin sad već poveći trudnički trbuh.

Svjetski najpoznatija sportska novinarka Diletta Leotta trudničke dane koristi najviše što može za uživanje, a sada je uhvaćena i na plaži u Miamiju na koju je stigla družiti se s prijateljicama.

Diletta je nosila bež kupaći kostim koji je jedva držao njene bujne atribute, ali u prvom je planu ipak bio njen sad već veći trudnički trbuh. Sudeći po fotografijama, Leotta bi mogla vrlo skoro i roditi, a dijete kojem još nije otkrila spol dobit će s nogometnim vratarom Lorisom Kariusom.

Njezine prijateljice snimale su ju za Instagram, a Diletta je veselo šetala plažom i pozirala za kameru te je videozapis kasnije i objavila.

''Sunčani trbuščić'', napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

Inače, Diletta je sretnu vijest o trudnoći prije nekoliko mjeseci objavila na svom profilu na Instagramu.

"Prvi zajednički odmor", napisala je buduća mama na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pozirala u seksi crvenom kupaćem kostimu, a uslijedila je lavina komentara. Diletta i Loris vijest o dolasku prinove objavili su uz emotivan video u kojem se ljube, grle i oboje plaču od sreće.

"Moramo nešto reći... Ali, jeste li to već znali? Prštimo od sreće! Ja i moj trbuh. Uskoro će nas biti troje", napisali su tada.

Prije toga već se neko vrijeme nagađalo da je Diletta trudna jer je nedavno na TikToku objavila video u kojem su njezini pratitelji primijetili da ima trbuh.

Njezin ljubavni život bio je pun spekulacija o vezama s poznatim nogometašima, a njezina posljednja ljubav bio je turski glumac Can Yaman. Njihovu su vezu mnogi podržavali i nazivali ih najseksepilnijim parom svijeta, ali u listopadu 2021. godine novinarka i glumac raskinuli su vezu.

Dilettu mnogi smatraju jednom od najljepših sportskih novinarki, a na Instagramu je prati čak 8,6 milijuna ljudi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević - 4 Celebrity Lana Jurčević obline koje su bile predmet skandala opet izložila pogledima, a onda pokazala razliku između Instagrama i stvarnosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić - 1 Ecija Ojdanić i kćer Cvita Ecija Ojdanić +25 Ecija Ojdanić - 1 Celebrity Zbog ove haljine teško je našu divnu glumicu gledati u oči, a nemoguće je reći i da slavi 50. rođendan i ovako izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene