sitno do dolaska bebe

Najpoznatija sportska novinarka u uskoj opravici s mnoštvom proreza istaknula je svoj poveći trudnički trbuh

Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta - 3 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta - 7 Diletta Leotta - 8 Diletta Leotta - 9 Diletta Leotta - 10 Diletta Leotta - 11 Diletta Leotta - 12 Diletta Leotta - 3 +19 Diletta Leotta - 4 Galerija

Diletta Leotta uživa u Italiji, a od tamo je objavila jednu atraktivnu fotografiju na kojoj je svu pažnju ukrao njezin trudnički trbuščić.

Sportska novinarka Diletta Leotta pozirala je u pripijenoj crnoj haljini s mnoštvom proreza i dubokim otvorom.

Pogledaj i ovo Diletta Leotta - 2 prekrasna žena! Slavna sportska novinarka u pripijenoj haljini s mnoštvom otvora pokazala svu raskoš: "Izgledaš fantastično, pogotovo u crnom"

Osim besprijekorne figure do izražaja je dolazio i njezin poveći trbuščić te je tako otkrila kako se bliži vrijeme porodu.

Kovrčava kosa i lagani make up dodatno su se uklopili u primamljivi stajling.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

"Blistaš", "Kako lijepa trudnica", "Savršena", "Ma divna", "Jedva čekam vidjeti kako će izgledati tvoja beba", samo su neki od komentara.

Diletta svoje prvo dijete čeka s nogometnim vratarom Lorisom Kariusom.

Diletta je sretnu vijest prije nekoliko mjeseci objavila na svom profilu na Instagramu.

"Prvi zajednički odmor", napisala je buduća mama na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pozirala u seksi crvenom kupaćem kostimu, a uslijedila je lavina komentara. Diletta i Loris vijest o dolasku prinove objavili su uz emotivan video u kojem se ljube, grle i oboje plaču od sreće.

"Moramo nešto reći... Ali, jeste li to već znali? Prštimo od sreće! Ja i moj trbuh. Uskoro će nas biti troje", napisali su tada.

 Prije toga već se neko vrijeme nagađalo da je Diletta trudna jer je nedavno na TikToku objavila video u kojem su njezini pratitelji primijetili da ima trbuh.

Novinarka je vezu s njemačkim vratarom neko vrijeme skrivala od javnosti, a njihove prve zajedničke fotografije podijelila je na Novu godinu.

Popularna Talijanka proslavila se pored nogometnih terena, odakle već nekoliko godina izvještava s utakmica Lige prvaka i Serie A. Dilettu mnogi smatraju jednom od najljepših sportskih novinarki, a na Instagramu je prati čak 8,6 milijuna ljudi.
Njezin ljubavni život bio je pun spekulacija o vezama s poznatim nogometašima, a njezina posljednja ljubav bio je turski glumac Can Yaman. Njihovu su vezu mnogi podržavali i nazivali ih najseksepilnijim parom svijeta, ali u listopadu 2021. godine novinarka i glumac raskinuli su vezu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 5 Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Mateo Cvenić +27 Tara Thaller - 5 Celebrity Razvodi se jedna od najljepših Hrvatica poslije samo godinu i pol braka: ''Pokušali smo ga spasiti, ali želim reći...''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 1 Sanja Vejnović Sanja Vejnović Sanja Vejnović - 4 +17 Sanja Vejnović - 3 Celebrity Tko bi rekao da joj je 61 godina? Ova naša divna glumica novom je fotografijom opet potvrdila svoju prirodnu ljepotu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene