''I dalje kao djevojčica!''

Tko bi rekao da joj je 61 godina? Ova naša divna glumica novom je fotografijom opet potvrdila svoju prirodnu ljepotu!

Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 1 Sanja Vejnović Sanja Vejnović Sanja Vejnović - 4 Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 1 Sanja Vejnović Sanja Vejnović 2007. godine Sanja Vejnović i Marijana Mikulić 2007. godine +18 Sanja Vejnović - 1 Galerija

Naša glumica Sanja Vejnović objavila je novu fotografiju kojom odaje dojam kao da ne stari, a da njezino lice nije podvrgnuto nikakvim zahvatima, nedavno je i sama potvrdila.

Naša glumica Sanja Vejnović nedavno je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je pozirala sa sunčanim naočalama.

Pogledaj i ovo Sanja Vejnović ''pretekla mamu u ljepoti!'' Jedna od naših najljepših glumica pokazala kćer za koju malo tko zna kako izgleda, a razlog je bio posebno okupljanje!

Sanja je uz sunčeve zrake svojim pratiteljima poželjela dobar dan, a mnogi njezini pratitelji složili su se da glumica izgleda kao da ne stari.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

''Sanja, vi kao da uopće ne starite! Wow'', ''I dalje kao djevojčica'', ''Izgledate divno, bolje nego kada ste kao mlada glumica'', ''Nikad mlađa nego sad'', pisali su joj.

Nedavno je za IN magazin otvoreno rekla i kako se nikada nije podvrgnula nikakvim estetskim zahvatima.

''Stvarno neka svatko radi što hoće, ali ja nemam potrebu mijenjati svoje lice. Ja svoje lice volim i tu počinje priča. Ja volim svoj oblik usana, nosa, lica, obraza, bora na čelu, bora oko očiju, meni je to sve super. Ja sam si s time zgodnija i šarmantnija i svaka dob nosi svoje. Naravno da s 20 godina nisam imala nijednu boru, s 30 malo, s 40, 50 da... I to je to. To je moj život! Uzalud ti popravci i pretjerana njega ako ti nisi u sebi zadovoljan i to je neka filozofija koju svi ponavljaju, ali je u osnovi točna'', kazala je za IN magazin.

A sve to dokazuje i kadar iz filma koji je podijelila na Instagramu, a na kojem je bila mlada djevojka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

Inače, iza nje je i više od 40 godina bogate karijere, tijekom koje je ostvarila uloge u brojnim domaćim filmskim, televizijskim i kazališnim ostvarenjima.

"Larin izbor", "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav" samo su neke od popularnih serija u kojima smo je imali priliku gledati, a posljednjih se godina posvetila i svojoj drugoj velikoj ljubavi - kuhanju, te je izdala i kuharicu "Iz moje kuhinje, s ljubavlju".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Evo kako je maleni Bloom reagirao na poklone koje je Franka Batelić poslala njegovoj mami Maji!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 2 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 5 +19 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Celebrity Ibrahimović godinama obožava 11 godina stariju plavušu, a evo koja se njegova izjava o ženama iz jednog intervjua i dandanas prepričava!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene