''Uzalud ti popravci...''

Naša glumica s titulom najljepše na svijetu otkrila tajnu mladolikog izgleda u 62. godini!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju IN magazin: Sanja Vejnović - 1 IN magazin: Sanja Vejnović - 2 IN magazin: Sanja Vejnović - 3 IN magazin: Sanja Vejnović - 4 IN magazin: Sanja Vejnović - 5 IN magazin: Sanja Vejnović - 6 IN magazin: Sanja Vejnović - 7 IN magazin: Sanja Vejnović - 8 Sanja Vejnović 2007. godine Sanja Vejnović 2007. godine +19 Sanja Vejnović, 2005. godina Galerija

Sanja Vejnović 2012. je proglašena najljepšom glumicom starijom od 40 godina na svijetu, a i sa 60 godina izgleda fantastično. Ipak, beauty zahvatima, kaže, ne pribjegava, nego svoje bore prihvaća s veseljem. Sanju smo stavili pred hairstyle izazov i transformirali njezin izgled. Kako joj se sviđa promjena, što misli o ljubavi nakon 30-godišnjeg braka i zašto nikad nije uzela suprugovo prezime, otkrila je Davoru Gariću.

Glumicu Sanju Vejnović dobro poznajemo iz kazališnih, filmskih i TV uloga. Zbog prirode posla, ali i želje da uvijek izgleda dobro, u frizerskom salonu čest je gost. Nedavno je skratila svoju kosu i potamnila je pa je ovo bila idealna prilika da je ekipa IN magazina stavi pred hairstyle izazov. 

''Ja preferiram imati tu neku srednju dužinu od koje se može svašta raditi, prema potrebi, ako poželim imati dugu kosu ili ako to uloga zahtijeva, danas to stvarno nije problem napraviti'', kaže Sanja. 

''Sanja ima doista lijepu bob-frizuru, ali kako je u trendu duga kosa, i Sanji smo to danas učinili da i njezin izazov bude doista zanimljiv. Dobila je prekrasnu dugu kosu, s prekrasnim valovima koje smo napravili uz pomoć različitih umetaka'', objasnila je Jadranka Pezo, vlasnica lanca frizerskih salona. 

''S obzirom na to da se radi o ekstenzijama koje su na češljiće, dakle ne leme se, ne lijepe se, ne uništavaju kosu, nego su od prirodne kose, vrlo lako se i brzo montiraju'', govori Sanja. 

To je Sanjin maleni trik kojim često pribjegava kad želi zablistati na nekom važnom događaju. U slobodno vrijeme najdraži su joj razigrani valovi i vjetar u kosi.

''Ona nije pretjerano zahtjevna, na moju sreću. Malo je prirodno valovita, pa je lakše oblikovati. Svi koji rade s mojom kosom kažu da im nije problem oblikovati, ako treba ravno, ako treba na valove, neku drugu frizuru, vrlo je lako, ona to sluša! Sluša me kosa!'' kaže Sanja. 

Sanja itekako prati trendove, a ove godine must have je...

''Duga, izrazito duga, sjajna i njegovana kosa, i dalje nam se provlače valovi u kosi, ovog puta, nedavno ih je netko popularno nazvao XXL valovi. Zašto? Zato što su veliki s puno volumena'', kaže Jadranka Pezo. 

Nepristojno je damama otkrivati godine, no u svojoj karijeri koja traje više od četiri desetljeća, uz neosporan talent, pozornost plijeni i bezvremenskom ljepotom.

''Naravno da volim dobro izgledati i lijepo, i ne samo da u mojoj profesiji izgled isto ima svoju cijenu, ali s godinama normalno. Ne baca me u bed starenje, ni bore ni ništa što dolazi s godinama'', kaže Sanja. 

Je li razmišljala o invazivnijim estetskim zahvatima?

"Ne, uopće mi nije ni došlo! Ne! To zvuči kao da sam ja protivnik filera, nisam protivnik, stvarno neka svatko radi što hoće, ali ja nemam potrebu mijenjati svoje lice, ja svoje lice volim i tu počinje priča. Ja volim svoj oblik usana, nosa, lica, obraza, bora na čelu, bora oko očiju, meni je to sve super. Ja sam si s time zgodnija i šarmantnija i svaka dob nosi svoje. Naravno da s 20 godina nisam imala nijednu boru, s 30 malo, s 40, 50 da... i to je to. To je moj život!

Uzalud ti popravci i pretjerana njega ako ti nisi u sebi zadovoljan i to je neka filozofija koju svi ponavljaju, ali je bazično točna'', kaže Sanja. 

Sanja radi punom parom. Ovih je dana dobila ulogu u filmu koju nije očekivala.

''Lik se zove baba Zorka. Kad sam dobila scenarij, kad sam pročitala, prvo sam si pomislila - Bože, zašto mene zove za ovu babu?! Ali je uloga fenomenalna i tu sam si ja dala oduška i dala sam potpuno otvorene ruke make-up odjelu da me postaraju i bilo je zanimljivo vidjeti kako to dobro izgleda'', kaže Sanja. 

Uz glumu, njezina je strast kuhanje. Koji je specijalitet ''a la Sanja''?

''Pa, moraš kupiti moju kuharicu da vidiš, hahaha... Tamo ti ima jako puno jela koja su moja kreacija. Baš sam kreirala nekoliko dobrih jela i jednu tortu koju sam nazvala Sanja V.'', kaže. 

U braku je provela više od 30 godina, no mnogi ne znaju da pri udaji nije uzela suprugovo prezime. Evo zašto!

''Meni se sviđa kada parovi rade da si uzimaju jedni od drugih prezimena i onda si dodaju, to mi je fora. To nama nije palo na pamet, ali nekako mi je bilo jako čudno da bih se odjednom trebala početi zvati drugačije. Ne znam, nisam se s tim mogla saživjeti. Ma nije to uopće bilo postavljeno na stol kao pitanje'', govori Sanja. 

Lijepa glumica ne voli otkrivati detalje svojeg ljubavnog života, no šuška se da je ponovno sretno zaljubljena.

''Ja bih htjela da je ljubav svaki dan. Pa, to su dvije osnovne ljudske emocije, strah i ljubav. Ajmo da nas onda pokreće ljubav, a ne ni mržnja, ni strah, ni ništa negativno. Bilo bi divno da nas u svemu pokreće ljubav. Ljubav je moj moto. Ja ljubav pružam, volim je primati i, eto, da me ljubav vodi kroz život'', govori Sanja. 

Pogledaj i ovo Sanja Vejnović ''Pozdrav od djevojčice...'' Omiljena domaća glumica pozirala je s dvije glumačke legende, a jedan ih je komentar posebno ganuo!

Nije ni čudo što Sanja sjaji jer ljepota zaista dolazi iznutra.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica - 3 Boris Rogoznica - 1 Doris Pinčić i Boris Rogoznica Boris Rogoznica +13 Boris Rogoznica - 2 Celebrity Boris Rogoznica ponovno ljubi? Objavio je fotografiju s misterioznom plavušom s kojom uživa na putovanju  

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene