Potaknuo šuškanja

Boris Rogoznica ponovno ljubi? Objavio je fotografiju s misterioznom plavušom s kojom uživa na putovanju

Boris Rogoznica - 2 Boris Rogoznica - 2 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica - 3 Boris Rogoznica - 1 Doris Pinčić i Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica - 2 Boris Rogoznica - 3 Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica - 4 +7 Boris Rogoznica - 2 Galerija

Boris Rogoznica na svojem profilu na Instagramu javio se iz Madrida, gdje se provodi u ženskom društvu.

Pjevač Boris Rogoznica trenutačno uživa u Madridu u nepoznatom ženskom društvu.

Pogledaj i ovo Boris Rogoznica nova ljubav? Boris Rogoznica uživa na drugom kraju svijeta u društvu nepoznate dame, objavio je i zajedničke fotografije: "Najluđa i najekstremnija zemlja na planetu!"

Iz španjolske prijestolnice javio se na svojem profilu na Instagramu, gdje je s pratiteljima podijelio galeriju fotografija, od kojih na prvoj pozira pored misteriozne plavuše koja je kameri okrenula leđa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

"Jer... putovati se mora", napisao je u opisu fotografija, a objavio je i video u kojem pleše s uličnim zabavljačem, dok se u pozadini čuje ženski smijeh.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

Ovim objavama potaknuo je glasine o novoj ženi u svojem životu, nakon razvoda od voditeljice Doris Pinčić.

Doris i Boris bili su u braku od 2011. do 2020. godine i zajedno imaju dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu, a o razlozima razvoda nikada se nisu oglasili.

Doris se u studenom prošle godine udala za menadžera Davora Guberovića, s kojim ju je spojila ljubav prema planinarenju, te su se popeli na Kilimandžaro.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Todorić i Bernard Krasnić Ante Todorić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +22 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta i Jessica Ledon - 2 David Guetta i Jessica Ledon - 3 David Guetta i Jessica Ledon - 4 David Guetta i Jessica Ledon - 5 +20 David Guetta i Jessica Ledon - 6 Celebrity Ipak je shvatio da ne može bez 24 godine mlađe ljepotice za koju se šuškalo da mu je uništila brak

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene