druga sreća!

Udala se Doris Pinčić! U krugu najbližih izrekla je "da'' menadžeru Davoru Guberoviću, a procurile su i prve fotografije mladenaca

Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić i Davor Guberović PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić - 1 Doris Pinčić - 2 Doris Pinčić - 3 Doris Pinčić - 4 +0 Doris Pinčić - 5 Galerija

Doris Pinčić i Davor Guberović ozakonili su svoju vezu kod matičara u krugu obitelji i najbližih prijatelja.

Voditeljica Doris Pinčić udala se za 13 godina starijeg menadžera Davora Guberovića.

Pogledaj i ovo showbuzz Oglasila se o šuškanjima Doris Pinčić demantirala vijest da čeka treće dijete: ''Nije istina da sam trudna, molim vas imajte razumijevanja...''

Par se vjenčao kod matičara u Zagrebu, u petak točno u 13 sati, a vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji, doznaje 24 sata koji su objavili i prve fotografije sretnih mladenaca.

Doris je umjesto haljine odabrala elegantno bijelo odijelo koje je kombinirala s rozim štiklama, a mladoženja se držao klasike.

Par se nedavno prvi put zajedno pojavio u javnosti na premijeri predstave Ecije Ojdanić "Čudo", a vezu su potvrdili početkom godine.

Daruvarčanin Davor radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu, a spojila ih je ljubav prema planinarenju, te su se zajedno ove godine popeli na Kilimanjaro.

Doris iza sebe ima propali brak s glazbenikom Borisom Rogoznicom, s kojim i dvoje djece, sina Donata i kći Gitu. Boris i Doris bili su u braku od 2011. do 2020. godine, a o razlozima razvoda se nikada nisu oglasili.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 4 +18 Neda Ukraden i kći Jelena Celebrity Lijepu kćer Nede Ukraden nemamo često priliku vidjeti, a na majčinu koncertu bila je magnet za poglede!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Emilija Bunjac - 16 Emilija Bunjac - 10 Emilija Bunjac Emilija Bunjac - 17 +16 Emilija Bunjac - 15 Nekad i sad Bila je jedno od najpoželjnijih domaćih lica s malih ekrana, slovila i za najseksi Hrvaticu, a onda je samo nestala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene