Oglasila se i Doris

Od komentiranja nove pjesme Borisa Rogoznice nije se suzdržala čak ni bivša supruga: "Sad znam da sam uspio"

Boris Rogoznica - 2 Boris Rogoznica - 2 PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica - 2 Boris Rogoznica - 1 Boris Rogoznica - 3 +0 Boris Rogoznica - 2 Galerija

Doris Pinčić komentirala je na društvenim mrežama novu pjesmu Borisa Rogoznice.

Nakon razvoda od Doris Pinčić, Boris Rogoznica vratio se u studio i snimio je novu pjesmu naziva "Samo sam tebe ljubio". Pjesma se svidjela njegovoj publici i za nju je dobio brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama, a jednu od pohvala dobio je i od bivše supruge.

"Bravo", napisala je Doris u komentarima u objavi koju je njezin bivši suprug objavio na profilu na Instagramu, a on joj nije ostao dužan odgovor, a to su komentirali i neki njegovi pratitelji.

"Kad ti bivša kaže bravo, onda je uistinu dobro", napisala mu je obožavateljica, a Boris je uzvratio: "Sada napokon znam da sam uspio."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Boris Rogoznica (@boris_rogoznica) on

Vijest da se razvode bivši supružnici objavili su prije mjesec dana na društvenim mrežama. U vezi su bili od 2011. godine, a brak su sklopili dvije godine kasnije u rodnom im Zadru. Kao kruna ljubavi stigao im je sin Donat, a prije dvije godine dobili su i kćer Gitu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene