Blista!

Doris Pinčić prvi put u javnosti nakon tajnog vjenčanja, pokazala je vjenčani prsten i zasjala u crvenoj haljini!

Doris Pinčić - 4 Doris Pinčić - 4 Josip Regovic 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić - 1 Doris Pinčić - 3 Doris Pinčić - 5 Doris Pinčić - 6 Doris Pinčić - 7 Doris Pinčić - 2 Svadbeno slavlje Doris Pinčić i Davora Guberovića - 3 Svadbeno slavlje Doris Pinčić i Davora Guberovića - 7 Svadbeno slavlje Doris Pinčić i Davora Guberovića - 8 Svadbeno slavlje Doris Pinčić i Davora Guberovića - 9 +18 Svadbeno slavlje Doris Pinčić i Davora Guberovića - 10 Galerija

Doris Pinčić nedavno je sve iznenadila tajnim vjenčanjem za Davora Guberovića, a sada se i pojavila u javnosti prvi put od tog događaja.

Voditeljica Doris Pinčić vjenčala se nedavno u Zagrebu kod matičara s partnerom Davorom Guberovićem, a slavlje se nastavilo kasnije u jednom restoranu.

Pogledaj i ovo Svadbeno slavlje Doris Pinčić i Davora Guberovića Pojavile se i fotke! Doris Pinčić i Davor Guberović svadbeno slavlje nastavili u jednom zagrebačkom restoranu, vesele se s obitelji i prijateljima!

Sad se prvi put nakon veselog događaja pojavila kao voditeljica na dodjeli Nagrada hrvatskog glumišta 2022.

Zablistala je u uskoj dugoj crvenoj haljini s dubokim prorezom, koji je naglasio noge. Nezamijećeno nije mogla proći ni njezina besprijekorna linija, a pokazala je i vjenčani prsten. 

Cijeli outfit začinila je srebrnim sandalama na petu, crvenim ružem i valovima u kosi.

Podsjetimo, par se nedavno prvi put zajedno pojavio u javnosti na premijeri predstave Ecije Ojdanić "Čudo", a vezu su potvrdili početkom godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

Daruvarčanin Davor radi kao menadžer u jednom trgovačkom lancu, a spojila ih je ljubav prema planinarenju te su se zajedno ove godine popeli na Kilimanjaro.

Doris iza sebe ima propali brak s glazbenikom Borisom Rogoznicom, s kojim ima i dvoje djece, sina Donata i kćer Gitu. Boris i Doris bili su u braku od 2011. do 2020. godine, a o razlozima razvoda nikada se nisu oglasili.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik pokazala rezultate zadnjeg zahvata kojem se podvrgnula: "Boli dosta, mislim da ću još jednom i gotovo"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 5 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 +4 Claudia Rivier - 1 Zanimljivosti Tko je Slavonka raskošnih oblina koja je napravila pravu pomutnju na društvenim mrežama zbog provokativne navijačke fotografije?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene