Blista!

Diletta Leotta pokazala poveći trudnički trbuh, a s njezina nikad bujnijeg dekoltea nije bilo lako skinuti pogled

Diletta Leotta Diletta Leotta Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta - 5 Diletta Leotta - 1 Diletta Leotta - 4 Diletta Leotta - 3 Diletta Leotta - 2 Diletta Leotta Diletta Leotta i Loris Karius - 4 Diletta Leotta i Loris Karius - 5 Diletta Leotta i Loris Karius - 2 Diletta Leotta i Loris Karius - 1 +20 Diletta Leotta - 7 Galerija

Diletta Leotta pokazala je trudnički trbuh u badiću dok se s Lorisom Kariusom odmara na Ibizi.

Jedna od najpoznatijih sportskih novinarki, Talijanka Diletta Leotta pokazala je ponosno sada već poveći trudnički trbuh dok uživa na odmoru na Ibizu.

Pogledaj i ovo Diletta Leotta i Loris Karius - 4 Prekrasne vijesti! Najljepša sportska novinarka rođendan nije mogla bolje zamisliti: ''Ti si najbolji dar koji smo mogli tražiti...''

31-godišnja Diletta blistala je u bijelom jednodijelnom badiću u kojem je naglasila i nikad bujniji dekolte, a društvo joj je pravio dečko, njemački nogometni vratar Loris Karius. Par je šetao plažom, držao se za ruke i izmjenjivao nježnosti, a na objektive paparazza nisu se obazirali.

Diletta je sretnu vijest prije nekoliko mjeseci objavila na svom profilu na Instagramu.

"Prvi zajednički odmor", napisala je buduća mama na Instagramu uz fotografiju na kojoj je pozirala u seksi crvenom kupaćem kostimu, a uslijedila je lavina komentara.

"Najljepša trudnica na svijetu", "Predivna si", "Kategorija MILF", "Obožavam te", "Karius je moj heroj", pisali su joj obožavatelji ispod fotografije, koja je u kratkom roku skupila stotine tisuća lajkova.

Diletta i Loris vijest o dolasku prinove objavili su uz emotivan video u kojem se ljube, grle i oboje plaču od sreće.

"Moramo nešto reći... Ali, jeste li to već znali? Prštimo od sreće! Ja i moj trbuh. Uskoro će nas biti troje", napisali su tada.

Prije toga već se neko vrijeme nagađalo da je Diletta trudna jer je nedavno na TikToku objavila video u kojem su njezini pratitelji primijetili da ima trbuh.
Novinarka je vezu s njemačkim vratarom neko vrijeme skrivala od javnosti, a njihove prve zajedničke fotografije podijelila je na Novu godinu.

Popularna Talijanka proslavila se pored nogometnih terena, odakle već nekoliko godina izvještava s utakmica Lige prvaka i Serie A. Dilettu mnogi smatraju jednom od najljepših sportskih novinarki, a na Instagramu je prati čak 8,6 milijuna ljudi.

Njezin ljubavni život bio je pun spekulacija o vezama s poznatim nogometašima, a njezina posljednja ljubav bio je turski glumac Can Yaman. Njihovu su vezu mnogi podržavali i nazivali ih najseksepilnijim parom svijeta, ali u listopadu 2021. godine novinarka i glumac raskinuli su vezu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 3 Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 4 +24 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Mlađahna supruga Kanyea Westa pokazala svu raskoš oblina, zbog onoga što je obukla nitko je nije prestao gledati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama - 4 Ples sa zvijezdama - 1 Ples sa zvijezdama - 2 Ples sa zvijezdama - 5 +25 Ivan Jarnec zaprosio djevojku - 1 Celebrity Pogledajte što se događalo iza kulisa Plesa sa zvijezdama nakon iznenadne prosidbe: "U šoku sam!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene