"Najljepša na svijetu"

Trudna Diletta Leotta pokazala trbuh u seksi kupaćem kostimu i dovela društvene mreže do usijanja!

Diletta Leotta Diletta Leotta Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta Diletta Leotta i Loris Karius - 1 Diletta Leotta i Loris Karius - 2 Diletta Leotta i Loris Karius - 4 Diletta Leotta i Loris Karius - 5 Diletta Leotta - 7 Diletta Leotta - 8 Diletta Leotta - 6 Diletta Leotta - 5 Diletta Leotta - 4 +18 Diletta Leotta - 2 Galerija

Diletta Leotta pozirala je u seksi kupaćem kostimu, u kojem je istaknula trudnički trbuh.

Najpoznatija sportska novinarka Diletta Leotta čeka prvo dijete s njemačkim vratarom Lorisom Kariusom.

Pogledaj i ovo Diletta Leotta - 2 prekrasna žena! Slavna sportska novinarka u pripijenoj haljini s mnoštvom otvora pokazala svu raskoš: "Izgledaš fantastično, pogotovo u crnom"

Sretnu vijest objavili su proteklog tjedna na društvenim mrežama, a ona je sada pokazala trudnički trbuh.

"Prvi zajednički odmor", napisala je buduća mama na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira u seksi crvenom kupaćem kostimu, a uslijedila je lavina komentara.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta)

"Najljepša trudnica na svijetu", "Predivna si", "Kategorija MILF", "Obožavam te", "Karius je moj heroj", pisali su joj obožavatelji ispod fotografije, koja je u kratkom roku skupila stotine tisuća lajkova.

Podsjetimo, Diletta i Loris vijest o dolasku prinove objavili su uz emotivan video u kojem se ljube, grle i oboje plaču od sreće.

"Moramo nešto reći... Ali, jeste li to već znali? Prštimo od sreće! Ja i moj trbuh. Uskoro će nas biti troje", napisali su tada.

Prije toga već se neko vrijeme nagađalo da je Diletta trudna jer je nedavno na TikToku objavila video u kojem su njezini pratitelji primijetili da ima trbuh.

Novinarka je vezu s njemačkim vratarom neko vrijeme skrivala od javnosti, a njihove prve zajedničke fotografije podijelila je na Novu godinu.

Popularna Talijanka proslavila se pored nogometnih terena, odakle već nekoliko godina izvještava s utakmica Lige prvaka i Serie A.

Dilettu mnogi smatraju jednom od najljepših sportskih novinarki, a na Instagramu je prati čak 8,6 milijuna ljudi.

Ljubavni život ove novinarke bio je pun spekulacija o vezama s poznatim nogometašima, a njezina posljednja ljubav bio je turski glumac Can Yaman.

Njihovu su vezu mnogi podržavali i nazivali ih najseksepilnijim parom svijeta, ali u listopadu 2021. godine novinarka i glumac raskinuli su vezu.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić i Korana Gvozdić Ivan Šarić i Korana Gvozdić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić - 12 +16 Korana Gvozdić i Ivan Šarić Celebrity Ivan Šarić objavio fotografiju uplakane Korane Gvozdić, a razlog njezinih suza sve je nasmijao: "I ti si nam malo natečen"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mare Milin, Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Ekipa iz serije Naša mala klinika +25 Ekipa iz serije Naša mala klinika Nekad i sad Prošlo je 16 godina otkako je glumila sestru Helgu u "Našoj maloj klinici", a evo kako izgleda danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene