neki su se poistovjetili

Ivan Šarić objavio fotografiju uplakane Korane Gvozdić, a razlog njezinih suza sve je nasmijao: "I ti si nam malo natečen"

Ivan Šarić i Korana Gvozdić Ivan Šarić i Korana Gvozdić Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić i Korana Gvozdić Ivan Šarić i Korana Gvozdić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić - 12 Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 1 Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 2 Korana Gvozdić, Ivan Šarić Korana Gvozdić, Ivan Šarić +10 Korana Gvozdić, Ivan Šarić Galerija

Ivan Šarić našalio se na račun svoje partnerice Korana Gvozdić uz njezinu uplakanu fotografiju.

Komičar Ivan Šarić i manekenka Korana Gvozdić jedan su od omiljenih domaćih parova, a zajedničkim objavama na društvenim mrežama često nasmijavaju pratitelje.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Sada je Ivan je na svojem profilu na Instagramu objavio fotografiju uplakane Korane, uz koju se i našalio na njezin račun.

"Mama ostavila prvi put sina u vrtiću i pokušava doći k sebi. Teška tuga. Sat vremena kasnije došli po njega, frajer nije ni trepnuo kad nas je vidio... Mama u još većoj drami!", napisao je uz fotku kojom je izazvao salve smijeha.

No mnogi su se i poistovjetili s Koranom, pa su joj uputili poruke podrške, a neki su pak primijetili da i Ivan izgleda kao da je plakao.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric)

"Prvi put je najteže", "I ti si nam malo natečen", "Tko nije preživio, ne razumije", "Već je vidim na aparatima na Olijevoj svadbi", "Korana, drži se", "To samo mame razumiju", nizali su se komentar ispod fotografije koja je prikupila i nekoliko tisuća lajkova.

Korana je u svojim pričama na Instagramu također s pratiteljima podijelila da su prvi put ostavili sina u vrtiću, no na fotografiji koju je ona objavila pozirala je nasmijana.

Podsjetimo, Ivan i Korana u vezi su od 2012. i zajedno imaju sina Olivera kojega su dobili u travnju 2021. godine, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu kojim je rasplakala mnoge.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mare Milin, Jadranka Đokić Jadranka Đokić Jadranka Đokić Ekipa iz serije Naša mala klinika +25 Ekipa iz serije Naša mala klinika Nekad i sad Prošlo je 16 godina otkako je glumila sestru Helgu u "Našoj maloj klinici", a evo kako izgleda danas

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 2 Anica Kovač sa kćerima Leticijom i Viktorijom - 3 Leticija Kovač - 1 Leticija Kovač +24 Leticija i Anica Kovač Celebrity Anica Kovač ponosno pozirala sa svojim lijepim kćerima, mlađu Viktoriju dosad je skrivala od javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene