"Imam teoriju da je vampir"

Prelijepa partnerica našeg komičara nedavno je proslavila okrugli rođendan, a svojim izgledom ne prestaje izazivati nevjericu!

Korana Gvozdić Korana Gvozdić John Pavlish 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić Korana Gvozdić Korana Gvozdić - 2 Korana Gvozdić - 3 Korana Gvozdić - 1 Korana Gvozdić - 2 Korana Gvozdić - 4 Korana Gvozdić - 5 Korana Gvozdić - 6 +17 Korana Gvozdić - 1 Galerija

Ivan Šarić i Korana Gvozdić pojavili su se na jednom događanju u Zagrebu, na kojem je ona ukrala sve poglede.

Komičar Ivan Šarić i manekenka Korana Gvozdić jedan su od omiljenih domaćih parova i plijene poglede gdje god se pojave.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Sada su se zajedno pojavili na predstavljanju brenda estetske kozmetike Institut Esthederm u Zagrebu, a za tu su se prigodu oboje dotjerali, no svu pažnju ukrala je prelijepa Korana, koja svojim izgledom ne prestaje izazivati nevjericu.

Nosila je elegantni crveni kombinezon s jednim otkrivenim ramenom, a poglede je plijenilo i njezino nevjerojatno mladoliko lice, iz kojeg je teško iščitati njezine godine.

Korana je početkom prosinca proslavila okrugli 40. rođendan, a tim joj je povodom Šarić posvetio objavu na svojem profilu na Instagramu u kojoj se i sam načudio njezinoj mladolikosti.

"Jedan appreciation post! Život kroz moje oči. Danas moja žena slavi 40. g. Imam teoriju da je vampir i da zbog toga ne stari, ali ona me uvjerava da to nije istina i da su te rupe na mom vratu tu oduvijek. U svakom slučaju, divno je biti tu kraj tebe dok brojiš godine", napisao je tada Ivan uz Koranine fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric)

Inače, Korana i Ivan u sretnoj su vezi od 2012. godine, a u travnju 2021. dobili su i sina Olivera.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Kitarović Jakov Kitarović Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović +8 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Jakov Kitarović snimljen u izlasku bez supruge Kolinde, a poznato je i zašto se više nigdje ne pojavljuju zajedno  

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 2 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 4 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 5 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 7 +20 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 1 Zanimljivosti Tko su djeca Miroslava Ćire Blaževića? Iza sebe je ostavio dvije kćeri i sina, a nije skrivao tko mu je najdraži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene