Imao je i šestero unuka

Tko su djeca Miroslava Ćire Blaževića? Iza sebe je ostavio dvije kćeri i sina, a nije skrivao tko mu je najdraži

Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 3 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 3 Tomislav Kristo/Cropix 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 2 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 4 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 5 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 7 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 1 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 6 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom Miroslav Ćiro Blažević i Zdenka Blažević Miroslav Ćiro Blažević i Zdenka Blažević Miroslav Ćiro Blažević +14 Miroslav Blažević Galerija

Miroslav Ćiro Blažević sa suprugom Zdenkom dobio je troje djece, kćeri Barbaru i Katarinu te sina Miroslava, a oni su mu podarili i šestero unuka.

Trener svih trenera, Miroslav Ćiro Blažević, preminuo je u 88. godini nakon duge i teške bolesti, a iza sebe je ostavio suprugu Zdenku i njihovo troje djece, kćeri Barbaru i Katarinu te sina Miroslava.

Pogledaj i ovo Miroslav Ćiro Blažević vječni šarmer Gotovo godinu dana bez legendarnog Ćire Blaževića: ''Čovjek je živ dok se priča o njemu, a o Ćiri će se pričati''

Obje Ćirine kćeri žive izvan Hrvatske. Katarina Blažević, koja nakon udaje nosi i prezime Mihalić, sa suprugom Ivicom i njihovo dvoje djece živi u švicarskom Dullyju, pokraj Lausanne, gdje vode catering firmu Fine Cuisine Services. Barbara živi u Floridi i u braku je s američkim časnikom, s kojim ima i sina. Ćirin jedini sin i njegov imenjak živi u Zagrebu sa suprugom i njihovo dvoje djece.

Ćiro je često znao govoriti o svojoj djeci i nije skrivao da ima miljenika.

"Roditelji su uvijek ambiciozni kad su djeca u pitanju. Nemam se pravo potužiti, ali mislim da mi je sin najbolji. Tu sam vrlo pravičan, a to mislim možda i zato što je on najviše sa mnom", otkrio je jednom prilikom.

Njegov miljenik nedavno ga je izveo i u šetnju Zagrebom, prilikom koje su ih snimili i fotografi.

"On nije samo moj otac, on je otac nacije, on je otac igrača, on ima svojih sinova", ispričao je Miroslav Blažević Junior za IN magazin, a tada je otkrio i da ga zbog imena redovito pitaju što mu je Ćiro.

"Pitaju me, kako da ne, to je ime koje zahtijeva, koliko god ga je teško nositi, toliko ga je i lako nositi", priznao je, a dodao je i kako je njega i sestre ipak u najvećoj mjeri odgojila njihova majka.

"On nije imao previše vremena biti tu, koliko god je mogao biti, bio je. Majka nas je odgojila, ali je njegov autoritet uvijek bio tu", ispričao je Ćirin sin.

No zato je Ćiro imao vremena posvetiti se svojim unucima, kojih je imao šestero.

"Unuci ne pokazuju veliki interes za mene, ali ja sam im dobar djed. Unuci su mi perfektni, nemam razloga da se požalim", pohvalio se Josipi Pavičić u rubrici IN magazina "Sasvim opušteno".

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Pavlović - 2 Milan Pavlović Milan Pavlović - 1 Milan Pavlović i Goran Navojec +20 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Zanimljivosti Sjećate li se Dine iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Ova mu je uloga obilježila život, a evo gdje je i kako izgleda danas!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić - 4 Nina Morić - 1 Nina Morić - 3 Nina Morić (Foto: Instagram) +13 Nina Morić (Foto: Instagram) Celebrity Neprepoznatljiva Nina Morić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, a zbog grudnjaka koji ništa ne pokriva nitko joj nije ni gledao u lice!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene