baš se promijenila!

Neprepoznatljiva Nina Morić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, a zbog grudnjaka koji ništa ne pokriva nitko joj nije ni gledao u lice!

Nina Morić - 5 Nina Morić - 5 Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić - 4 Nina Morić - 1 Nina Morić - 3 Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Vjenčanje Nine Morić i Fabrizia Corone (Foto: Profimedia) Nina Morić u glazbenom spotu Ricky Martina (Foto: Screenshot) Nina Morić u mladosti (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) +7 Nina Morić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Morić bila je glavna zvijezda na jednom događaju u Rimu na kojem se pojavila u razgolićenom izdanju.

Nina Morić jedna je od najuspješnijih hrvatskih manekenki sa zavidnom inozemnom karijerom, no zadnjih je godina rijetko imamo priliku vidjeti.

Pogledaj i ovo Nina Morić (Foto: Instagram) javila se s putovanja Jedna od naših najuspješnijih manekenki s nekad bogatom inozemnom karijerom hvali se seksi fotkama

Osim što živi u Italiji, danas 46-godišnja Nina izbjegava javna pojavljivanja, a nije pretjerano ni aktivna na društvenim mrežama, ali sada se nakon više od pola godine oglasila na svojem profilu na Instagramu.

Nina je objavila fotografiju s otvorenja jednog beauty salona u Rimu, na kojem se pojavila u razgolićenom izdanju i ukrala svu pažnju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Moric (@nina__moric)

Nosila je minijaturni grudnjak koji nije ni uspio pokrit njezine raskošne grudi i koji je skrenuo pozornost s njezina lica, koje je nizom estetskih zahvata dovela do neprepoznatljivosti. Zbog toga je zadnjih godina često i na meti kritika obožavatelja, a talijanski mediji su je čak prozvali "mrtvom nevjestom" i uspoređivali je s likom iz crtanih filmova.

Inače, Ninu smo zadnji put imali priliku vidjeti u javnosti na Tjednu mode u Milanu u veljači prošle godine, kada je nosila reviju dizajnerice Sophije Nubes, a zanimljivo je da joj se tada na pisti pridružio i bivši suprug, talijanski "kralj paparazza" Fabrizio Corona.

Njih dvoje bili su u braku od 2001. do 2004. godine i često su punili medijske stupce privatnim skandalima, a zajedno su dobili sina Carlosa, kojemu je danas 20 godina.

Dok su još bili zaljubljeni, Nina je na ramenu tetovirala "Fabrizio" u srcu, no nakon što ju je on prevario sa starletom Belen Rodriguez, prekrila je njegovo ime i ispod njega tetovirala ime sina. I Corona je nekoć imao tetovažu s njezinim imenom, no nakon razvoda ga je također prekrio.

Nakon razvoda od Corone, Nina se 2013. godine udala za talijanskog poduzetnika Massimiliana Dossija, no njihov brak je potrajao svega dva mjeseca.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Pavlović - 2 Milan Pavlović Milan Pavlović - 1 Milan Pavlović i Goran Navojec +20 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Zanimljivosti Sjećate li se Dine iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Ova mu je uloga obilježila život, a evo gdje je i kako izgleda danas!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Hilary Swank Hilary Swank - 6 Hilary Swank - 5 Hilary Swank - 4 +16 Hilary Swank - 3 Celebrity U 49. godini čeka blizance i rodit će prvi put, a sad se pohvalila i novom fotografijom trudničkog trbuha!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene