omiljeni lik

Sjećate li se Dine iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Ova mu je uloga obilježila život, a evo gdje je i kako izgleda danas!

Milan Pavlović Milan Pavlović Screenshot 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Pavlović - 2 Milan Pavlović Milan Pavlović - 1 Milan Pavlović i Goran Navojec Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Tatjana Šojić Mustafa Nadarević ispod stola Tarik Džinić Emir Hadžihafizbegović +14 Mustafa Nadarević Galerija

Sjećate li se Dine Mehmede Mujkića iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Evo gdje je i kako izgleda danas.

Mnogi su sate proveli ispred malih ekrana gledajući legendarnu seriju ''Lud, zbunjen, normalan'', a osim Izeta, Faruka i Damira, zanimljive uloge imali su i drugi likovi, koji su redovno nasmijavali regionalnu publiku.

Pogledaj i ovo Tatjana Šojić Svjetski uspjeh Marija iz Lud, zbunjen, normalan glumi u novom Netflixovu hit-filmu, pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u popularnoj seriji

Jedan od najsimpatičnijih likova u seriji bio je i Dino Mehmeda Mujkić, kojeg je utjelovio glumac Milan Pavlović.

Danas 53-godišnji glumac svoje je glumačko umijeće posudio za nekoliko sezona serije, a onda je njegov lik u seriji naglo preminuo od prejedanja.

U svojem životu glumio je u nekoliko serija i filmova, većinom humorističnog sadržaja, a onda se povukao od kamera te se zadržao na kazališnim daskama i tu i tamo snima reklame.

O njegovu privatnom životu ne zna se mnogo, a za cijeli ga je život zasigurno obilježila uloga Dine.

Za Avaz se jednom prisjetio i pokojnog Mustafe Nadarevića, nakon čije se smrti snimanje serije nije nastavilo.

''Jedino kada bi producenti okrenuli priču u drugom smjeru, pa da pokušaju nešto napraviti. S obzirom na to da je on bio jedna od glavnih uloga, ne znam koja bi metoda bila uspješna. Nikad se ne zna'', rekao je.

Prije dvije godine Milan je pokazao i velikodušnu gestu te je objavio kako nudi smještaj četveročlanoj obitelji nakon strašnog potresa koji se dogodio u Hrvatskoj, a mnogi su u komentarima pohvalili njegovu podršku i spremnost da pomogne.

Milan je aktivan na Facebooku, gdje voli objavljivati nove statuse, ali za njegovu ćete se fotografiju dobro morati potruditi jer ih na društvenim mrežama ne objavljuje.

Zato je njegovu fotografiju prošle godine objavio Džebra, odnosno glumac Tarik Džinić uz opis: ''Moj daidža je bolji od tvog daidže.''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tarik Džinić (@tarikdzinic)

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Hilary Swank Hilary Swank - 6 Hilary Swank - 5 Hilary Swank - 4 +16 Hilary Swank - 3 Celebrity U 49. godini čeka blizance i rodit će prvi put, a sad se pohvalila i novom fotografijom trudničkog trbuha!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević i Zdenka Blažević Miroslav Ćiro Blažević, Zdenka Blažević i Radojka Šverko Miroslav Ćiro Blažević i Zdenka Blažević Miroslav Ćiro Blažević +20 Miroslav Ćiro Blažević Celebrity Zdenka je Ćirina najveća podrška bila više od 60 godina, ali ju je vješto skrivao od medija, a na jednoj stvari joj je čestitao: ''Ni kad je bila visoko plaćena!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene