Rijetko pojavljivanje

Pamtimo je kao omiljenu vlasnicu kafića "San Remo" iz hit-serije, a evo kako danas izgleda i zašto ju nije lako prepoznati!

Tatjana Šojić Tatjana Šojić Screenshot/Youtube 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Šojić Tatjana Šojić - 2 Tatjana Šojić - 1 Tatjana Šojić - 3 Tatjana Šojić - 2 Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +15 Tatjana Šojić - 3 Galerija

Tatjana Šojić najveću je slavu stekla kao Marija iz serije "Lud, zbunjen, normalan", a danas se ova etablirana glumica u javnosti rijetko pojavljuje.

Bosanskohercegovačka glumica i zvijezda serije "Lud, zbunjen, normalan" Tatjana Šojić oprostila se dirljivim govorom od svojeg kolege i prijatelja Saše Petrovića na komemoraciji koja je održana njemu u čast u sarajevskom Kamenom teatru 55.

Pogledaj i ovo Tatjana Šojić izgleda fantastično! Omiljenu Mariju iz "Lud, zbunjen, normalan" danas nije lako prepoznati, no rijetkim pojavljivanjem sve je oborila s nogu!

58-godišnja Tatjana Saši je posvetila dirljive riječi i s prisutnima podijelila neke drage uspomene na njega, a njezini su obožavatelji primijetili koliko se promijenila od dana kada je snimala omiljenu seriju.

"Njegova sreća kad bi gledao kolegicu ili kolegu na sceni nakon izvedene vježbe i kad bi vidio neko rješenje koje bi mu se posebno svidjelo, reagirao bi tako da bi skočio sa stolice i zagrlio kolegu ili kolegicu. To sam doživjela jednom od njega i tek kasnije ću osvijestiti do koje mi je mjere pomogao da izgradim samopouzdanje. Sjećam se da smo brižljivo birali odjevnu kombinaciju kad se zaljubio u jednu kolegicu s klase. Bio je vrlo odgovoran, radišan i vrijedan", ispričala je u emotivnom govoru glumica Tatjana Šojić.

Gledatelji Tatjanu pamte po ulozi simpatične Marije, vlasnice kafića "San Remo" iz hit-serije, u kojoj je zaštitni znak bila crvena kosa. No danas ima potpuno drugačiji imidž i kratko ošišanu frizuru prosijede boje te nosi i dioptrijske naočale.

Iako etablirana glumica, Tatjana se u javnosti rijetko pojavljuje, stoga je svaki njezin izlazak u javnost pravo iznenađenje, pa makar i u ovako tužnim prilikama.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt - 1 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Shiloh Jolie-Pitt - 1 +18 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Nekad i sad Kći Angeline i Brada drastično promijenila izgled, odustala od ženstvenih izdanja i ponovno želi biti dječak?

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 1 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon - 4 Lourdes Leon - 5 +1 Lourdes Leon - 6 Celebrity Madonninoj kćeri ni rodbinske veze ovaj put nisu pomogle: Pogledajte trenutak kad je nisu pustili na party za koji se pažljivo sredila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene