izgleda fantastično!

Omiljenu Mariju iz "Lud, zbunjen, normalan" danas nije lako prepoznati, no rijetkim pojavljivanjem sve je oborila s nogu!

Tatjana Šojić Tatjana Šojić Jasmin Agović 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Šojić - 1 Tatjana Šojić - 2 Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić Tatjana Šojić Tatjana Šojić Tatjana Šojić - 3 +0 Tatjana Šojić Galerija

Tatjana Šojić pojavila se na zatvaranju Sarajevo Film Festivala i ponovno oduševila izdanjem nakon što je na otvorenju sve oborila s nogu.

Bosanskohercegovačka glumica Tatjana Šojić, koja je javnosti najpoznatija po ulozi Marije u seriji "Lud, zbunjen, normalan" ponovno je oduševila izdanjem za svečanu dodjelu nagrada u Narodnom pozorištu Sarajevo, kojem je završilo 28. izdanje Sarajevo Film Festivala.

Pogledaj i ovo Tatjana Šojić Rijetko pojavljivanje Pamtimo je kao omiljenu vlasnicu kafića "San Remo" iz hit-serije, a evo kako danas izgleda i zašto ju nije lako prepoznati!

Crvenim tepihom prošetala je u glamuroznoj kreaciji, a baš kao i na otvorenju, odisala je profinjenošću te joj je zanimljiva kombinacija crnog topa s asimetričnim srebrnim aplikacijama i duge crne suknje pristajala kao salivena.

Iako već etablirana glumica, Tatjana Šojić veliko je iznenađenje crvenog tepiha, na kojem je nemamo često priliku vidjeti.

I dok je iz popularne humoristične serije pamtimo kao crvenokosu vlasnicu kafića "San Remo", danas je zbog kratke sijede kose nije baš lako prepoznati na prvi pogled, no svi će se složiti da izgleda fantastično, a očigledno je da se tako i osjeća.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Wendy Williams Wendy Williams Wendy Williams - 1 Wendy Williams - 2 +6 Wendy Williams - 3 Celebrity Što se s njom događa? Zabrinjavajuće fotografije voditeljice obilaze svijet, a navodno nije znala ni da je izgubila posao

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Cansu Dere Cansu Dere - 2 Cansu Dere - 3 Cansu Dere - 4 +2 Cansu Dere - 5 Celebrity Zvijezda serije ''Nevjera'' koja je u Hrvatskoj bila pravi hit pokazala je svoju bombastičnu figuru u bikiniju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene