Više ne izgleda ovako

Kći Angeline i Brada drastično promijenila izgled, odustala od ženstvenih izdanja i ponovno želi biti dječak?

Shiloh Jolie-Pitt Shiloh Jolie-Pitt Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Shiloh Jolie-Pitt - 3 Shiloh Jolie-Pitt - 1 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Shiloh Jolie-Pitt - 1 Shiloh Jolie-Pitt - 2 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 3 Angelina Jolie i Shiloh Jolie-Pitt - 4 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) Shiloh Jolie-Pitt (Foto: AFP) +12 Shiloh Jolie-Pitt (Foto: Profimedia) Galerija

Shiloh Jolie-Pitt drastično je promijenila izgled, a paparazzi su je s novim imidžom uhvatili na ulicama Los Angelesa.

Kći bivših holivudskih supružnika Angeline Jolie i Brada Pitta, Shiloh Jolie-Pitt drastično je promijenila izgled, a paparazzi su je u novom izdanju snimili na ulicama Los Angelesa.

Pogledaj i ovo Brad Pitt Preslatko! Brad Pitt izrekao rijetki komentar o svojoj kćeri pa je ponosno pohvalio zbog talenta koji mu tjera suze na oči

16-godišnja Shiloh ošišala je svoju dugu kosu na potpuno kratku frizuru, i to nakon što su tijekom posljednjih nekoliko godina svi navikli na njezinu ženstveniju pojavu, kojom je isprva sve bila iznenadila. Viđali smo je u haljinama i drugim tipičnim ženskim odjevnim komadima, a odlučila je i pustiti svoju kosu, a sada ju je ponovno ošišala na dječački stil.

Naime, Shiloh je dugo godina željela biti dječak, što je i Angelina potvrdila 2010. godine za časopis Variety, a otkrila je i da njezina kći preispituje svoj spol od svoje treće godine.

"Ošišali smo joj kosu, kupujemo joj odjeću za dječake i osjeća se kao jedan od braće", kazala je tada Angelina.

S 14 godina Shiloh je postala i tinejdžerska LGBTQ ikona, a pisalo se i da uzima hormone kako bi promijenila spol, no to nikada nije potvrđeno.

Shiloh je 2006. godine bila najiščekivanije dijete u Hollywoodu kao prvo biološko dijete bivšeg para, koji je svojevremeno stekao nadimak Brangelina, a ima još i 12-godišnje blizance Knoxa i Vivienne, koje je također Angelina rodila, te sinove Maddoxa, Paxa i kćer Zaharu, koje su posvojili.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović objavila niz novih fotografija i bacila obožavatelje u trans: "Naša ljepotica, kao curica..."

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Austin Graham Austin Graham Brad Pitt i George Clooney Brad Pitt i George Clooney +24 Brad Pitt i George Clooney na setu filma - 1 Zanimljivosti Brad Pitt i George Clooney nisu uspjeli ostati ozbiljni zbog prizora koji ih je dočekao, pogledajte što je zabavilo holivudske miljenike

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene