Obilježili važan datum

Ivan Šarić i Korana Gvozdić predivnim videom sa sinom izmamili mnogo suza: "Bio je tako malen, sitan i lagan..."

Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 4 Ivan Šarić i Korana Gvozdić Korana Gvozdić - 12 Korana Gvozdić - 8 Korana Gvozdić, Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 1 Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 2 Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 1 +6 Korana Gvozdić - 10 Galerija

Ivan Šarić i Korana Gvozdić sa sinom Oliverom obilježili su Međunarodni dan prijevremeno rođene djece prekrasnim videom.

Manekenka Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić jedan su od omiljenih domaćih parova, a posljednjih godinu i pol dana njihov svijet se vrti oko sinčića Olivera.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Sada su na svojim profilima na Instagramu oboje podijelili predivan obiteljski video povodom Međunarodnog dana prijevremeno rođene djece, koji se obilježava 17. studenog.

"Bio je tako malen, sitan i lagan... a opet tako snažan, hrabar i odlučan u tome da nam uljepša život i na kraju stvori od nas 'Trio fantastico'", napisali su u opisu videa uz koji su dodali pjesmu Olivera Dragojevića "Jubavi mala".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

"Joj suzice idu! Oli i vi najdraži trio!", "Eto. Rasplakali ste me. Baš ste najljepši", "A daj pa koliko ste samo savršeni!", "Prekrasna obitelj", "Pridružujem se suzama", neki su od brojnih komentara koje su dobili.

Podsjetimo, Ivan i Korana, koji su u sretnoj vezi od 2012. godine, postali su roditelji u travnju prošle godine, a vijest o rođenju sina otkrili su tek nakon mjesec dana.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se nakratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu, kojim je i tada rasplakala mnoge.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford Harrison Ford Calista Flockhart Calista Flockhart (Foto: Profimedia) +7 Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Celebrity Lukavim potezom zavela je 22 godine starijeg slavnog šarmera, a on je s 80 pokazao da je još pravi frajer!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan, Sean Brosnan, Sanja Banić Pierce Brosnan, Sean Brosnan, Sanja Banić Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) +6 Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Celebrity Pierce Brosnan pohvalio se da je njegova snaha Hrvatica rodila sina: "Najdraži unuče, dobro došao!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene