ne viđamo ih često

Lukavim potezom zavela je 22 godine starijeg slavnog šarmera, a on je s 80 pokazao da je još pravi frajer!

Harrison Ford i Calista Flockhart Harrison Ford i Calista Flockhart Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford Harrison Ford Calista Flockhart Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) +1 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Galerija

Supružnici Harrison Ford i Calista Flockhart snimljeni su u zračnoj luci u Los Angelesu, u koju su sletjeli privatnim zrakoplovom kojim je upravljao glumac.

Glumci Harrison Ford i Calista Flockhart u sretnom su braku već 12 godina i pravi su dokaz da ljubav ne pita za dob.

Pogledaj i ovo Harrison Ford i Calista Flockhart - 2 Kad bi pogledi govorili Predviđali su im brzi kraj ljubavi, ali legendarni glumac 22 godine mlađu suprugu i kolegicu i dalje čvrsto drži u naručju

Zbog razlike od 22 godine ispočetka im mnogi nisu predviđali dugi vijek, no uspjeli su pobijediti predrasude te su još sretni kao prvoga dana.

Supružnici su ovaj tjedan snimljeni u zračnoj luci u Los Angelesu, u koji su došli proslaviti Calistin 58. rođendan, a sletjeli su privatnim zrakoplovom kojim je upravljao 80-godišnji glumac.

Ford i Flockhart upoznali su se 2002. godine na dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu, i to zahvaljujuću njezinu lukavom planu. Naime, Calista ga je tada "slučajno" zalila pićem s namjerom da ga upozna, a odvažni potez joj se isplatio. Odmah je pao dogovor za ponovni susret, a Calistin sljedeći korak bilo je angažiranje kolege Jamesa Marsdena da joj pomogne u cijeloj toj situaciji jer jednostavno nije mogla odoljeti Harrisonu.

Calistin se plan tako počeo dobro razvijati, a ona je sama u nekoliko navrata priznala da je Harrisonova ljubavna prošlost uopće nije zanimala, kao ni njegove godine. Vjenčali su se 2010. godine.

Godine ni za Harrisona nisu bile presudan faktor ni u kojem pogledu, kao ni to što je pronašao ljubav u starijoj životnoj dobi, no nije očekivao da će postati i otac.

Naime, godinu dana prije nego što su se upoznali Calista je posvojila dječaka Liama, a Harrison je sretno prihvatio ulogu njegova oca i nije propustio niti jedan važan trenutak u njegovu životu.

Par se danas rijetko pojavljuje u javnosti i živi mirnim životom, a prošle godine ljetovali su u Dubrovniku.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 7 Salma Hayek - 8 +23 Salma Hayek - 6 Celebrity Nevjerojatno raskošne obline Salme Hayek bilo je nemoguće izbjeći, istaknula ih je u vatrenoj crvenoj haljini

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić zagrijala pratitelje prizorima u seksi rublju, a otkrila je i povod: "Uskoro novi..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene