više se ne skrivaju

Harrison Ford opušteno i bez majice uživao u masaži na terasi vile u Dubrovniku pa sa svojom Calistom spremno pozirao fotografima

Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Profimedia) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) +0 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Galerija

Nakon što su pokušali neopaženo prošetati Dubrovnikom, Harrison Ford i Calista Flockhart potpuno su se opustili.

Slavni holivudski par Harrison Ford (79) i Calista Flockhart (56) trenutno sa svojim sinom Liamom (20) uživa u Dubrovniku.

Pogledaj i ovo Harrison Ford i Calista Flockhart - 4 Tko bi se tome nadao! Omiljenom Indiani Jonesu i njegovoj 22 godine mlađoj supruzi priredili neugodnu situaciju, nju je to malo uzrujalo!

Nakon što su pokušali neopaženo prošetati gradom, što im nije pošlo za rukom, potpuno su se opustili pa su spremno pozirali fotografima tijekom razgledavanja grada.

Uhvaćeni su i na terasi vile koju su unajmili gdje je Ford skinuo majicu i uživao u masaži ramena koje je ozlijedio na snimanju petog nastavka filma o Indiani Jonesa u Velikoj Britaniji ovog lipnja.

Calista je u Dubrovniku predstavila i novu boju kose s kakvom je dosad nismo imali priliku vidjeti jer je još od vremena kada je glumila u seriji "Ally McBeal" pamtimo kao plavušu.

Podsjetimo, Ford i Flockhart upoznali su se 2002. godine na dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu, nakon što je ona sama odlučila izvesti potez kako bi dobila priliku da ga upozna. Tako ga je zapravo "slučajno" zalila pićem, a njezin se odvažni potez itekako isplatio. Odmah je pao dogovor za ponovni susret, a Calistin sljedeći korak bilo je angažiranje kolege Jamesa Marsdena da joj pomogne u cijeloj toj situaciji jer jednostavno nije mogla odoljeti Harrisonu.

Calistin se plan tako počeo dobro razvijati, a ona je sama u nekoliko navrata priznala da ju Harrisonova ljubavna prošlost uopće nije zanimala, kao ni njegove godine. Par se vjenčao 2010. godine.

Godine ni za Harrisona nisu bile presudan faktor ni u kojem pogledu, kao ni to što je pronašao ljubav u starijoj životnoj dobi, no nije očekivao da će postati i otac.

Naime, godinu dana prije nego što su se upoznali, Calista je posvojila dječaka Liama, a Harrison je sretno prihvatio ulogu njegova oca i nije propustio niti jedan važan trenutak u njegovu životu.

Par se danas rijetko pojavljuje u javnosti i živi mirnim životom, ali kada se pojave, ne propuštaju priliku da pokažu svijetu koliko se još uvijek vole, bilo da razmjenjuju nježne poljupce na ulici ili se šeću zagrljeni.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Ecclestone u Dubrovniku - 4 Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Ecclestone na rivi (Foto: Dnevnik.hr) +5 Bernijeva jahta (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Nakon što se razveo od Hrvatice, u 90. je dobio sina s 46 godina mlađom ženom koju sada vodi po našoj obali

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene