Preslatki su!

Jedan od omiljenih domaćih parova uživa u romantici na drugom kraju svijeta, a ona je zablistala i u posebnom topiću!

Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 6 Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 6 Korana Gvozdić/Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 4 Korana Gvozdić Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 1 Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 2 Korana Gvozdić - 12 Ivan Šarić i Korana Gvozdić Korana Gvozdić - 10 Korana Gvozdić - 9 Korana Gvozdić - 8 Korana Gvozdić - 7 +11 Korana Gvozdić - 6 Galerija

Korana Gvozdić i Ivan Šarić uživaju na odmoru u Dohi, a ona je svojim pratiteljima na Instagramu pokazala koliko im je lijepo i zabavno.

Jedan od omiljenih domaćih parova Korana Gvozdić i Ivan Šarić uživaju na odmoru u Dohi čime su se pohvalili i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Korana je na svom profilu na Instagramu podijelila nekoliko fotografija i pokazala kako se provode.

"Prvo ja s frendom i devom, onda mi zajedno, pa on sa “hello my friend” frendom i za kraj - Hrvatska", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

U pričama je objavila i fotografiju iz noćnog izlazka na kojoj pozira u svjetlucavom topu s resicama i bijelim hlačama, a do izražaja je došao njen dekolte i goli trbuh, kao i nekoliko snimki s obilaska kruzera.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene