nije mu lako

Naš poznati komičar požalio se na jedan roditeljski problem i videom sve nasmijao do suza: "Ovo znači rat!"

Ivan Šarić Ivan Šarić Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 5 Korana Gvozdić - 8 Korana Gvozdić - 12 Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić, Ivan Šarić Korana Gvozdić (Foto: Dnevnik.hr) Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) +5 Ivan Šarić i Korana Gvozdić (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Šarić na svojem profilu na Instagramu objavio je smiješni video u kojem se požalio na jedan roditeljski problem.

Komičar Ivan Šarić često zabavlja svoje obožavatelje smiješnim sadržajem na društvenim mrežama, a sada ga je inspirirao jedan roditeljski problem.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

Na svojem profilu na Instagramu Ivan je objavio video u kojem se u pozadini čuje dječja pjesmica koja mu se, očito, popela preko glave.

"Sve zapisujem... Doć će i tvom malom rođendan. Isprsit će se barba Ivan za poklon", napisao je u opisu, pa je u videu dodao: "Neki ljudi stalno poklanjaju ovakve igračke. Mislim da me potajno mrze. Ovo znači rat. Kupit ću ja vašem bubnjeve, 'frende'!"

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric)

Šarić je u svojim pričama pokazao i da se radi o dječjem motociklu koji svira i koji je, ako je suditi po svemu nepisanom, njegovu sinčiću netko poklonio.

Objavama je nasmijao svoje pratitelje, a u komentarima su mu se javili i drugi roditelji s jednakim problemima.

Ivan je sina Olivera dobio s dugogodišnjom partnericom, manekenkom Koranom Gvozdić, u travnju 2021. godine. Dječak je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se nakratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu, kojim je i tada rasplakala mnoge.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans i Fran Tomas - 2 Luke Evans i Fran Tomas - 1 Luke Evans i Fran Tomas - 3 Luke Evans +15 Luke Evans i Fran Tomas Celebrity Djevojka mu je nekad služila kao paravan zbog jedne stvari, a sada se ne odvaja od svojeg isklesanog frajera!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +3 Marko Perković Thompson (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Celebrity Thompson se oglasio nakon dužeg vremena i sinu uputio dirljive riječi, prolaze kroz teške trenutke: "Ti ne boj se, sine"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene