Godine joj ne mogu ništa!

Zbog mladolikog izgleda nitko ne vjeruje da ova ljepotica ima 70 godina, evo u čemu se stvarno krije njezina tajna!

Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley - 1 Christie Brinkley - 2 Christie Brinkley - 3 Christie Brinkley - 4 Christie Brinkley - 5 Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley +19 Christie Brinkley - 10 Galerija

Vječito mlada Christie Brinkley ponovo je oduševila pratitelje mladolikim izgledom u sada već 71. godini života.

Poznata američka glumica Christie Brinkley nedavno je napunila 70 godina, a povodom proslave rođendana počastila je pratitelje na Instagramu fotografijom u kupaćem kostimu. 

Pogledaji ovo Christie Brinkley Nekad i sad Novakovu pobjedu nije propustila ni žena za koju nitko ne može vjerovati kako izgleda u 70. godini, pogledajte zašto izaziva čuđenje gdje god da se pojavi!

Proslavljena manekenka jedna je od onih žena koje svojim izgledom izazivaju divljenje, a na svim njezinim fotografijama do izražaja dolazi mladoliko lice koje je gotovo bez bora, a tako je bilo i ovoga puta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley)

"Ovo su sedamdesete i nemate se čega bojati jer baš ovu godinu možete učiniti svojom omiljenom! Na vama je, u vašoj moći. Odaberite slavlje umjesto klonuća", napisala je Christie u opisu pa dodala:

"Znate što vam je činiti, vježbajte i pravilno se hranite, koristite kremu za sunčanje i ne sjedite pod stropnim svjetlima! Budite znatiželjni, istražujte i krenite u avanture, samo ne zaboravite spakirati svoje zubne proteze. Ozbiljno, smijte se i volite svom snagom... I obećavam da će sedamdesete biti u redu!"

Slažete li se da Christie izgleda dobro za svoje godine?

  • Slažem se
  • Ne slažem se

Ukupno glasova:

Manekenka je svojevremeno otkrila kako odlazi na tretmane kseominom, koji je sličan botoksu, ali je naglasila da ne pretjeruje i ubrizgava ga samo na područje lica između obrva jer želi dostojanstveno ostarjeti.

Pogledaji ovo Christie Brinkley - 2 Celebrity Žarila je i palila 80-ih godina, a zbog ove golišave fotografije nitko ne vjeruje da ima 68 godina!

Inače, Christie je na vrhuncu slave bila u 70-ima i 80-ima prošlog stoljeća, kada je krasila naslovnice poznatih modnih časopisa i nosila revije najvećih dizajnerskih kuća, a nazivali su je jednom od najseksepilnijih i najljepših žena svijeta. Iako su neki tvrdili da će joj karijera završiti kada navrši 30 godina, ona i dalje radi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga - 2 +26 Jelena Rozga - 1 Celebrity Rozga uhvaćena u društvu 11 godina mlađeg poznatog Splićanina, za kojeg se šuškalo da joj je više od prijatelja

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Saša Matić sa suprugom Anđelijom i kćeri Proslava 18. rođendana kćeri Ace Pejovića, Dejan Matić Saša i Anđelija Matić Supruga i kći Saše Matića +16 Supruga i kći Saše Matića Celebrity Kćeri Saše Matića prave su ljepotice: Svoj život skrivaju, a njihov izgled očarao je javnost diljem regije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene