Sve je u strogoj tajnosti

Svi se i dalje pitaju koji je stvarni razlog odlaska Kate Middleton na operaciju, a evo i što će se dogoditi kad ta informacija napokon dospije u javnost!

Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 2 Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 4 Kate Middleton Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kralj Charles, kraljica Camila, princ William, Kate Middleton - 1 +19 Kate Middleton i princ William - 3 Galerija

Evo što će se dogoditi kad Kate Middleton otkrije zbog čega je točno bila na operaciji, Buckinghamska palača njenu i Charlesovu bolest predstavila je na dva potpuno drugačija načina.

Nakon nekoliko tjedana zabrinjavajućih vijesti o zdravstvenom stanju važnih članova kraljevske obitelji stigla je još gora – kralj Charles ima rak.

I dok je on opet glavna tema zbog ove šokantne informacije, mnoge i dalje zanima što je točno bilo s princezom Kate Middleton za koju se zna samo da je bila na operaciji abdomena i da će joj oporavak trajati čak do Uskrsa.

Nagađalo se da se radi o operaciji slijepog crijeva, žučnog kamenca ili bruha, a mnogi se nadaju kako će princeza tijekom svog oporavka otkriti točan razlog zahvata.

A evo i od kakvog bi značaja njeno priznanje bilo.

''Ako odluči podijeliti svoju dijagnozu u budućnosti, to će biti od iznimne važnosti jer njezin potencijal da podigne svijest o bilo kojoj bolesti ili problemu definitivno je bez presedana. Zbog toga sam sigurna da će joj to biti na umu. Ona je utjecajna osoba na mnogo načina i inspirira ljude, bilo za kupovinu odjeće koju nosi, bilo za promjenu vladine politike'', smatra novinarka Emily Nash.

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William sve je stavio na čekanje zbog svoje Kate, a sada ga odjednom čeka više posla no ikad prije!

Buckinghamska palača zauzela je dva vrlo različita pristupa kada je trebalo najaviti planirani medicinski zahvat kralja Charlesa i Kate Middleton.

Dok su oko Charlesa jasno rekli zašto ide u bolnicu, Katein odlazak na operaciju bio je otkriven tek nakon zahvata, a i bolnicu je napustila u strogoj tajnosti.

Mnogi nagađaju kako je Charles to želio javno reći da podigne svijest o bolesti, dok Kate informacije drži za sebe zbog djece, Georgea, Charlotte i Louisa.

Podsjetimo, dok se Kate doma oporavlja od operacije, kralj Charles suočio se s novom ozbiljnom dijagnozom, a kroz liječenje će prolaziti kod kuće.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Evo kako izgleda i čime se bavi supruga suca Ivana Turudića, zajedno imaju i dvoje djece

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 5 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 3 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 2 +26 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Celebrity Evo što će snaći kraljicu Camillu nakon Charlesove dijagnoze, a iza nje već je naporno razdoblje

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene