harry je na putu

Evo gdje je Charles proveo prvu noć nakon šokantne dijagnoze, a poznato je i mišljenje stručnjaka o ozdravljenju i liječenju

Kralj Charles Kralj Charles Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 5 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 3 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 2 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles III. Kralj Charles III. Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla +18 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Galerija

Kralj Charles prvu noć nakon objave vijesti da ima rak proveo je kod kuće, a liječnici su optimistični u vezi s njegovim zdravljem jer je sve otkriveno u ranoj fazi.

Svijet je u ponedjeljak šokirala vijest da kralj Charles ima rak, a njegovo stanje odmah je zabrinulo članove njegove obitelji, ali i sve ostale.

Kako javlja Sky News, Charles je u ponedjeljak ujutro s Camillom stigao u London kako bi počeo izvanbolnički tretman, a noć je proveo u Clarence Houseu.

Rečeno je da su obitelj i prijatelji bili zadivljeni njegovom odlučnošću da nastavi s uobičajenim poslom. A da se osjeća dobro i da postoji svjetlo na kraju tunela, govore i neki doktori.

Obiteljski prijatelj rekao je: ''Srećom, koliko se može reći, rak je otkriven vrlo rano. Što se tiče liječenja koje on dobiva, liječenje svih vrsta raka posljednjih je godina napredovalo velikim koracima. Njegovi liječnici vrlo su pozitivni u vezi s ozdravljenjem.''

''Njegovo Veličanstvo zahvalno je svom medicinskom timu na stručnoj skrbi i brzoj intervenciji, potpuno je pozitivan što se tiče liječenja i raduje se povratku na punu dužnost što je prije moguće'', dodao je kraljevski pomoćnik, piše Daily Mail.

Je li vas zabrinula vijest o stanju kralja Charlesa?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Još nije otkriveno koji točno rak ima. Britanski stručnjaci govore da su njegove godine velik rizik kod takve bolesti, ali budući da se još ne zna od kakva oblika boluje, ne zna se ni kakav će oblik kemoterapije primati.

Cijelo vrijeme uz kralja će biti njegova supruga Camilla, a prema pisanju britanskih medija, očekuje se da će kraljica Camilla pojačati svoje kraljevske angažmane i tako odraditi dio njegovih obveza.

Zbog kraljeva stanja princ William vraća se redovitom obavljanju dužnosti nakon što je uzeo pauzu zbog Kate Middleton, koja je bila na operaciji abdomena, a princ Harry ovih dana dolazi u London iz Amerike kako bi bio uz oca.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 5 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 3 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 2 +26 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Celebrity Evo što će snaći kraljicu Camillu nakon Charlesove dijagnoze, a iza nje već je naporno razdoblje

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga i Ivan Huljić Jelena Rozga - 2 +26 Jelena Rozga - 1 Celebrity Rozga uhvaćena u društvu 11 godina mlađeg poznatog Splićanina, za kojeg se šuškalo da joj je više od prijatelja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene