njoj su 73 godine!?

Iznenadit ćete se kad vidite kakve potpetice nosi Neda Ukraden, u ovakvim cipelama teško bi se snašle i njene puno mlađe kolegice!

Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 3 Antonio Ahel/ATAImages 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 5 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden Neda Ukraden +20 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović - 2 Galerija

Neda Ukraden bila je na proslavi rođendana pjevača Žike Jakšića, a kad je stigla na događanje svi su gledali u outfit koji je nosila.

Pjevačica Neda Ukraden prisustvovala je rođendanskoj proslavi srpskog pjevača Žike Jakšića, a među brojnim drugim poznatima istaknula se zbog outfita koji je nosila. Naime, Neda se odlučila na vrlo upečatljivu modnu kombinaciju te je nosila ružičasti kombinezon i bundu, a ono što je nosila na nogama mnoge će ostaviti bez teksta.

Sa svojih 73 godine, Neda je došetala u štiklama s velikom platformom u veselim bojama, a mnoge puno mlađe žene i djevojke ne bi se usudile hodati u ovakvim cipelama. Svojom pojavom još je jednom dokazala da je istina ono što mnogi pričaju – za nju vrijeme kao da stoji.

Nedin outfit je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Ja imam godine kojima se ponosim. Izgledam tako kako izgledam, sve što imam na sebi moje je. Ja sam primjer ženama da se bez plastike može dobro izgledati. Objavim fotografiju u kupaćem kostimu i dobijem komentar 'Babo, nije te sramota'. Umjesto toga bi trebali bi mi reći 'bravo, ženo', da pitaju 'što jedeš, kako si postigla to, vježbaš li?", izjavila je Neda gostujući u emisiji Magazin IN na TV Pink.

Neda je rekla da svoju liniju održava uz pomoć vježbanja i mediteranske kuhinje, ali ponekad si dopusti da uživa u bureku iako kaže da se uvijek osjeća kao da ima pokoji kilogram viška.

"Vrijedi li se čovjeku sekirati zbog ta dva kilograma?", zaključila je.

A poznato je da Nedu prati i nadimak ''najseksi bake Balkana'' što njezine fotografije koje možete vidjeti u našoj galeriji i potvrđuju.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 4 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 2 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 1 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 3 +31 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 5 Celebrity Predsjednik Milanović u izlasku sa suprugom Sanjom: Evo zašto je svu pažnju ukrala baš ona, a i koji je povod ovog pojavljivanja bio!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry i Jessica Seinfeld - 6 Jerry i Jessica Seinfeld - 4 Jerry i Jessica Seinfeld - 3 Jerry i Jessica Seinfeld - 2 +17 Jerry i Jessica Seinfeld - 5 Celebrity Zaveo ju je dok je bila udana za drugog muškarca, a u 23 godine braka nije ih popratio nijedan skandal!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene