Ima kćer i sina

Tko su djeca Ivana Turudića? Studirali su u Americi pa su se vratili u Hrvatsku, a evo i kako izgledaju

Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Damjan Tadic/Cropix 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić sa sinom Ivanom Ivan Turudić s kćeri Nikolinom Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić - 1 Ivan Turudić - 2 Ivan Turudić - 3 +4 Ivan Turudić - 4 Galerija

Ivan Turudić sa suprugom Tatjanom Pavelić Turudić ima dvoje djece, sina Ivana i kćer Nikolinu Mariju.

Novi glavni državni odvjetnik Ivan Turudić ovih je dana glavna tema u domaćim medijima zbog poruka koje je razmjenjivao s bivšom gradonačelnicom Knina Josipom Plešić, nekoć Rimac.

Zbog toga se stvorilo i veliko zanimanje javnosti za njegov privatni život.

Turudić je u braku s liječnicom Tatjanom Pavelić Turudić, koja radi kao ginekologinja u bolnici Sveti Duh. Par zajedno ima dvoje djece, sina Ivana i kćer Nikolinu Mariju, a poznate su i neke informacije o njima.

Nikolina Marija Turudić završila je studij povijesti umjetnosti na jednom od najprestižnijih sveučilišta u Americi – Cornell Universityju u saveznoj državi New York. Kako doznaje Večernji list, Nikolina sada živi u Hrvatskoj te radi u jednoj medijskoj kući.

Turudićev sin i imenjak Ivan rođen je u lipnju 1991. i također je studirao u Americi na prestižnom Ivy Leagueu Sveučilištu Pennsylvania. Nakon završetka fakulteta u SAD-u vratio se u Hrvatsku, gdje je neko vrijeme živio s roditeljima, a potom se odselio.

Oboje Turudićeve djece uspješno su igrali tenis, a kako izgledaju Ivan junior i Nikolina, pogledajte u našoj galeriji.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 1 +27 Jelena Perčin Nekad i sad Isplivale fotografije Jelene Perčin snimljene na njoj emotivnoj večeri, evo zašto nitko ne vjeruje koje su godine nastale!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Severina, 1999. godina Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene