Stari li ona?

Isplivale fotografije Jelene Perčin snimljene na njoj emotivnoj večeri, evo zašto nitko ne vjeruje koje su godine nastale!

Jelena Perčin Jelena Perčin Davor Puklavec/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 1 Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 +21 Jelena Perčin i Sandra Lončar Galerija

U javnosti su se pojavile fotografije Jelene Perčin snimljene 2012. godine.

Naša glumica Jelena Perčin bila je dobra prijateljica tragično ubijene odvjetnice Ivane Hodak, a sada su se pojavile fotografije iz 2012. godine s prijateljskog druženja Zaklade koje nosi Ivanino ime.

Jelena se tamo pojavila u društvu svog tadašnjeg partnera Kristijana Babića, a družila se i s odvjetnikom Ljubom Pavasevićem Viskovićem s kojim je Ivana bila u vezi te Dešom Mlikotin Tomić. Lijepa glumica se od tada nije puno promijenila, a kako je izgledala pogledajte u našoj galeriji.

Jelena je na sceni prisutna od ranih 2000-ih i iza nje su brojne filmske, kazališne i televizijske uloge. Od početka karijere plijeni pažnju svojom pojavom, dok se u zadnje vrijeme najviše ipak piše o njezinu ljubavnom životu i navodnoj vezi s našim glazbenikom Antom Gelom, što oni zasad nisu potvrdili. 

Pogledaji ovo Jelena Perčin Celebrity Perčin na subotnjoj špici dodatno potaknula šuškanja o vezi s našim glazbenikom, sad mu je dala i javnu podršku

Jelena je početkom prošle godine objavila da se razvodi od devet godina mlađeg kolege Momčila Otaševića, s kojim je u braku provela pet godina i zajedno su dobili dvoje djece.

Jelena i Momčilo zbližili su se na setu serije "Zora dubrovačka" 2013. godine, a prijateljstvo je preraslo u ljubav kada su 2016. zajedno snimali seriju "Kud puklo da puklo". Vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a intimna ceremonija održala se u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Iste godine dobili su kćerkicu Mašu, a krajem studenog 2020. dobili su i sina Jakšu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Miroslav Lilić, 1999. godina Severina, 1999. godina Severina - 1 Severina - 2 +25 Severina - 3 Nekad i sad Osvanule fotografije Severine iz 1999. godine, pogledajte što je tada radila u društvu našeg televizijskog velikana

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sablasni lik na krunidbi kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa Krunidba kralja Charlesa - 4 Kralj Charles +25 Kralj Charles Zanimljivosti Društvenim mrežama širi se jeziva snimka s krunidbe kralja Charlesa, evo zašto baš sad opet izaziva nelagodu kod svih!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene