Još ništa nisu potvrdili

Perčin na subotnjoj špici dodatno potaknula šuškanja o vezi s našim glazbenikom, sad mu je dala i javnu podršku

Jelena Perčin Jelena Perčin Josip Moler / CROPIX 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin - 3 Jelena Perčin - 4 Ante Gelo - 2 Ante Gelo - 1 Ante Gelo i Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin i Kristijan Babić Jelena Perčin i Kristijan Babić +17 Jelena Perčin i Kristijan Babić Galerija

Jelena Perčin uhvaćena je na zagrebačkoj špici ove subote, a mjesto gdje se pojavila dodatno je potaknulo šuškanja da je u vezi s Antom Gelom.

Naša glumica Jelena Perčin uhvaćena je od strane fotografa ove subote na zagrebačkoj špici. Jelena je nosila visoke crne čizme i bež bundu, a na glavi je nosila i krznenu kapu.

No, od njene odjevne kombinacije više je pozornosti privlačilo mjesto na kojem je bila. Naime, fotografi su je uhvatili kako zajedno s ostalim građanima sluša Antu Gelu koji je u centru grada nastupio s Alenom Đurasom i Ivom Ajduković.

Već se neko vrijeme šuška da su Gelo i Jelena zajedno, a u posljednje vrijeme sve ih se češće može vidjeti na istom mjestu.

Glasine o njihovoj vezi krenule su kada su zajedno viđeni u jednom splitskom klubu, koji su zajedno i napustili.

"Da, oni su zajedno već neko vrijeme i to je sve što ću vam reći", potvrdio je tada izvor za Slobodnu Dalmaciju.

Podsjetimo, Jelena je početkom godine potvrdila da se razvodi od glumca Momčila Otaševića nakon pet godina braka, tijekom kojeg su dobili i dvoje djece, sina Jakšu i kćer Mašu. Perčin iz prvoga braka s poznatim zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem ima i kćer Lotu.

Gelo je ovog ljeta iznenada otkazao vjenčanje s HRT-ovom producenticom Petrom Topolovec. Nedugo prije toga otkrio je da se razveo od dugogodišnje supruge s kojom ima troje djece.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ervin Begić - 13 Ervin Begić - 12 Ervin Begić - 11 Ervin Begić - 10 +10 Ervin Begić - 9 Celebrity Fanovi se opraštaju od bosanskohercegovačkog tiktokera, imao je samo 23 godine

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 +25 Marija Šerifović - 4 Celebrity Marija Šerifović želju da postane majka ostvarila je u dalekoj Americi, a sad je progovorila i o djetetovu ocu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene